reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

Mój już sie przyzwyczaił do forum :) zresztą zna sie osobiście z większością dziewczyn z moich sierpniowek, z ich mężami i rodzinami, sam pyta co u nich słychać :) z niektórymi jeździmy przez pół polski żeby spędzić wspólny weekend więc myślę że nie będzie nadużyciem jak stwierdze że dzieki forum znalazlam bratnie dusze i przyjaciółki :)

reklama
Wiem, że pewnie mało która z was ekscytuje się piłką nożną ale własnie mój ukochany Manchester United wszedł do 1/4 finału Ligi Mistrzów :D Cholera! :D
Musiałam to wyrzucić bo dziś chyba nie zasnę :D
GLORY GLORY MAN UNITED :D

(to tak dla zmiany tematu co by te chłopy nasze nie myślały że my tylko o dzieciach i brzuchach :p)
Haha, nie wierzę. Mój Narzeczony jest największym kibicem MU!!! A ja, mimochodem, też się w to wkręcam i mecze oglądam chociaż nie mogę zaczaić spalonego do teraz. Dzisiaj akurat u góry już byłam na końcu meczu i aż zbiegłam na dół żeby tego karnego zobaczyć. A Narzeczonego dawno tak zestresowanego nie widziałam...
Mamy nawet kotkę, która się nazywa Manchester. Przed Nowym Rokiem się do nas inna kotka przybłąkała i już też dostała robocze imię Ferguson, ale się właściciel odnalazł po tygodniu. A ja kiedyś list do Fergusona napisałam z prośbą o autograf dla mojego K. i wyobraź sobie, że wisi w ramce teraz imieniny autograf specjalnie dla niego własnoręcznie napisany przez Sira Alexa Fergusona.

Wooow!! Super! Ja bardzo bym chciała żeby dzieci miały osobne sypialnie a wspólną bawialnie niestety narazie to lokalowo nie możliwe [emoji2368]
Moi sypialnię mają wspólną, ale tak chcieli. W sensie zgodzili się na moja propozycję. Mali póki co są więc może tak być

Nie słyszałam jeszcze bicia serduszka na żywo więc ciężko mi porównać, wiadomo że tego nie da się pomylić z własnym tetnem bo jest szybsze, tylko jak chce się usłyszeć bicie serduszka maluszka i o własnym pomyśli się że to maluszek... dzisiaj wizyta to się dowiem...

Haha, nie wierzę. Mój Narzeczony jest największym kibicem MU!!! A ja, mimochodem, też się w to wkręcam i mecze oglądam chociaż nie mogę zaczaić spalonego do teraz. Dzisiaj akurat u góry już byłam na końcu meczu i aż zbiegłam na dół żeby tego karnego zobaczyć. A Narzeczonego dawno tak zestresowanego nie widziałam...
Mamy nawet kotkę, która się nazywa Manchester. Przed Nowym Rokiem się do nas inna kotka przybłąkała i już też dostała robocze imię Ferguson, ale się właściciel odnalazł po tygodniu. A ja kiedyś list do Fergusona napisałam z prośbą o autograf dla mojego K. i wyobraź sobie, że wisi w ramce teraz imieniny autograf specjalnie dla niego własnoręcznie napisany przez Sira Alexa Fergusona.
No co ty! Autograf sir Alexa!!! Tez chceeee :D

Mój mąż też się śmieje z forum, ale jak widzi,że mnie to uspokaja to odpuszcza :D np na początku ciąży bolał mnie brzuch wchodze na forum a tu jedną boli następną i następną, to od razu luz że tak może być i to jest normalne, tak samo miałam z plamieniami. Także mi dajecie dużo spokoju i dużo się dowiaduje to moja pierwsza ciąża w takim już tyg i czuje się troche głupia, że nic nie wiem :sorry: .
A dzisiaj już 13+0 hura!!! Czuje się spokojniej.
Klaudia mam nadzieje, że się wszystko ułoży trzymam kciuki.

Mój mąż też się śmieje z forum, ale jak widzi,że mnie to uspokaja to odpuszcza :D np na początku ciąży bolał mnie brzuch wchodze na forum a tu jedną boli następną i następną, to od razu luz że tak może być i to jest normalne, tak samo miałam z plamieniami. Także mi dajecie dużo spokoju i dużo się dowiaduje to moja pierwsza ciąża w takim już tyg i czuje się troche głupia, że nic nie wiem :sorry: .
A dzisiaj już 13+0 hura!!! Czuje się spokojniej.
Klaudia mam nadzieje, że się wszystko ułoży trzymam kciuki.

Mam tak samo :-) zawsze lepiej się czuję jak przeczytam, że dziewczyny też tak mają. U mnie 13+0 będzie jutro :-)

A mój idei forum chyba nie pojmie ;D śmieje się ze mnie ze przy trzeciej ciąży mi odbiło, bo w dwóch poprzednich tego nie potrzebowałam hehe :D
Dziś 14+0, ale czas zapiernicza :)

reklama
Do góry