reklama
aqatam
Fanka BB :)
Dziewczyny, jak to było z ta nieszczęsna opryszczka? Mam od wczoraj, zastosowałam hascovir, a teraz nie pamiętam, czy mozna go stosować czy nie?
Hej Dory [emoji4] Myślę, że można tak samo jak zovirax duo - ten sam skład praktycznie. Ale podpytaj lekarza. Mi wyskoczyła na samym początku i bałam się maści to zwalczyłam zimno octeniseptem i przykładałam przekrojony czosnek - po tygodniu nie było śladu.
Jeśli już kiedyś miałaś opryszczkę to spokojnie możesz stosować to co przed ciążą (oprócz tabletek)Dziewczyny, jak to było z ta nieszczęsna opryszczka? Mam od wczoraj, zastosowałam hascovir, a teraz nie pamiętam, czy mozna go stosować czy nie?
supreme
Melduję się po prenatalnych.
Na 90% Córunia. Wszystkie pomiary wzorowe.
Nie wiem, co mam Wam więcej napisać hehe. Jestem jeszcze chyba oszołomiona trochę tymi rewelacjami. Banan nie schodzi mi z buzi i śmieję się sama do siebie jak głupkowata.
Zaraz na spokojnie sobie płytkę odpalę i raz jeszcze obejrzę wszystko.
Nie wiem, co mam Wam więcej napisać hehe. Jestem jeszcze chyba oszołomiona trochę tymi rewelacjami. Banan nie schodzi mi z buzi i śmieję się sama do siebie jak głupkowata.
justyndziuk
Witam nowe mamusie [emoji8]
@Agnieszka kw mam nadzieje ze krwiak się zmniejszy.. powodzenia kochana!
Gratuluje udanych wizyt
Ja skocze jutro do mojej na szybkie usg i potem czekamy do 19 na prenatalne. [emoji5]
Btw po mnie chyba już widać coś nie coś, bo mnie wczoraj w biedronce w kolejce przepuścili [emoji23]
Rano mam normalny brzuch, a wieczorem jak balon..
Miłego dnia :*
@Agnieszka kw mam nadzieje ze krwiak się zmniejszy.. powodzenia kochana!
Gratuluje udanych wizyt
Ja skocze jutro do mojej na szybkie usg i potem czekamy do 19 na prenatalne. [emoji5]
Btw po mnie chyba już widać coś nie coś, bo mnie wczoraj w biedronce w kolejce przepuścili [emoji23]
Rano mam normalny brzuch, a wieczorem jak balon..
Miłego dnia :*
Melduję się po prenatalnych.
Gratulacje!
Przypomnij mi to twoje pierwsze dziecko?
supreme
Dziękuję!Gratulacje!
Przypomnij mi to twoje pierwsze dziecko?
Nie mam jeszcze dzieci, ale generalnie to trzecia ciąża.
I ta na pewno będzie szczęśliwa, przygotuj się na różowe szaleństwoDziękuję!
Nie mam jeszcze dzieci, ale generalnie to trzecia ciąża.
reklama
Kolejne dobre wiadomości a zdjęcie gdzie ?
Moj gin teraz robi tylko zdjecie glowki jakby od gory z pomiarem szerokosci , i po tym bedzie patrzyl czy z wizyty na wizyte rosnie. Nie mam juz pomiaru dlugosci dzidzi na zdjeciu usg.