reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

Co myślicie o takich baaardzo brązowych, wręcz powiedziałbym czarnych plamieniach?
Z krwawieniem ale sporym i świeżo czerwonym byłam w szpitalu prawie dwa tyg temu, w niedzielę było plamienie nie duże więc zostałam w domu. Biorę luteine.

Jak dla mnie każde plamienie w ciąży powinno być skonsultowane, a tym bardziej takie brazowe- różne są przyczyny.

reklama
@Justa01 jedz na IP, nie nazlezy lekceważyć żadnego plamienia.. ja jestem wyczulona..
daj znać co i jak kochana!
Nie chce straszyć, nic z tych rzeczy!
Ale ja tak plamiłam jak zaczął mi się oczyszczać organizm po poronieniu, o którym nie miałam pojęcia..

Co myślicie o takich baaardzo brązowych, wręcz powiedziałbym czarnych plamieniach?
Z krwawieniem ale sporym i świeżo czerwonym byłam w szpitalu prawie dwa tyg temu, w niedzielę było plamienie nie duże więc zostałam w domu. Biorę luteine.
Pewnie miałaś krwiaka, który się czyści. Pij dużo wody, bierz nospe i magnez. Ja dodatkowo brałam papaweryne w tyłek. Najlepiej jest leżeć i jeszcze raz leżeć. Moja lekarka wysłała mnie od razu na l4 i zakaz chodzenia np po schodach.

Pewnie miałaś krwiaka, który się czyści. Pij dużo wody, bierz nospe i magnez. Ja dodatkowo brałam papaweryne w tyłek. Najlepiej jest leżeć i jeszcze raz leżeć. Moja lekarka wysłała mnie od razu na l4 i zakaz chodzenia np po schodach.
A co to ta papaweryna? Z ciekawości pytam, bo też mam krwiaka, w poprzedniej ciazy miałam kilka i nie słyszałam o tym

A ja mam pytanie czy da sie cały wątek przenieść na zamkniety?
Zauważyłam ze niektórzy nas namiętnie podczytuja i brzydko komentują na innych watkach to co piszemy..
Co wy na to?

Hehe a co nie mają o czym gadać tylko o Nas ? W takim razie nie wiem kto tu jest szefem ale trzeba zrobić zamknięty wątek i po sprawie

reklama
Do góry