reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
Też jestem ciekawa co tu nieprzychylnie komentować... Przecież wszystkie mamy takie same obawy i cele jeśli chodzi o dzieciątko... Czy to kobiety rodzące w styczniu, maju czy we wrześniu [emoji848][emoji848][emoji848]
Dziwni Ci ludzie na tym świecie [emoji39]

@Mama1990 napisz napisz...ten wątek zostanie co pisaliśmy i jego podtematy ale na zamkniętym będzie otwarty nowy[emoji3] i hulaj duszo hehe

Ps ja jakoś się zauważyłam żeby ktoś coś pisał o nas[emoji848]

No nie bede juz wchodzić w szczegóły, zdenerwowalam sie za nas wszystkie zbiorczo to starczy :p
Napisałam do administratora ;) czekam na odpowiedz.

reklama
Przykra sprawa, a zarazem dziwna- większość kobiet w ciąży ma podobne problemy [emoji17]

Kobieta kobiecie zawsze dopieprzy najbardziej. Zacznij temat karmienia butelką albo wychowania bez kar, chodzikow albo innych drazliwych tematow to zobaczysz co sie wydarzy :D

Nie chcialam was martwic to glupota taka ale ja bym sie lepiej czula ze jestem wśród swoich, po prostu bardziej prywatnie ;) stad propozycja.

Do góry