asica.g
szczęśliwa mamcia :)
Gratuluję wczorajszych wizyt i kciuki za dzisiejsze [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ile Ci rano wychodzi? Bo mi też w dzień wychodziło zawsze ok a rano to tak na granicy albo lekko podwyższony i nie wiem czy coś z tym robić. Diabetolog powiedział, że jest ok i nie mam nawet glukometru w domu tylko raz w mc zleconą glukoze na czczo. Zastanawiam się czy nie powinnam iść do innego.Moja córka zrobiła mi dziś pobudke o 6:10 [emoji849][emoji849] na czczo cukier za wysoki, ale mierzyłam 6h po ostatnim posiłku. Wczoraj po pizzy cukier okej. Czyli wydaje mi sie że jota w jote jak w poprzedniej ciąży, że w dzień obojetnie czy trzymałam diete czy nie cukier okej a na noc insulina [emoji849][emoji849]
Kciuki za wizyty!!
Też mam w poniedziałek prenatalne [emoji16] Już jedne na nfz miałam więc jestem "troche uspokojona" [emoji39]U nas też po wczorajszej wizycie wszystko ok dzidziuś ma już 5 cm, a bicie serduszka 165 także ok, widziałam nawet jedną całą dłoń z paluszkami i kciukiem cudowne, w pon prenatalne , ale jestem spokojniejsza.
Trzymamy kciuki za dzisiejsze wizyty, ale to forum już od dłuższego czasu jest szczęśliwe więc niech tak zostanie do września.
Ja wczoraj zjadłam bigos i miałam cukier 112 a na podwieczorek zjadłam tartę czekoladową, czułam się tak zaslodzona, że szok... Zmierzyłam cukier godzinę po i było 106.Moja córka zrobiła mi dziś pobudke o 6:10 [emoji849][emoji849] na czczo cukier za wysoki, ale mierzyłam 6h po ostatnim posiłku. Wczoraj po pizzy cukier okej. Czyli wydaje mi sie że jota w jote jak w poprzedniej ciąży, że w dzień obojetnie czy trzymałam diete czy nie cukier okej a na noc insulina [emoji849][emoji849]
Kciuki za wizyty!!
U nas też po wczorajszej wizycie wszystko ok dzidziuś ma już 5 cm, a bicie serduszka 165 także ok, widziałam nawet jedną całą dłoń z paluszkami i kciukiem cudowne, w pon prenatalne , ale jestem spokojniejsza.
Trzymamy kciuki za dzisiejsze wizyty, ale to forum już od dłuższego czasu jest szczęśliwe więc niech tak zostanie do września.
11+6 wczoraj był a dzisiaj wyczekiwany 12+0Jaki masz dokladnie tydzien?