reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

Mi właśnie wyszła w szpitalu 92, jak robiłam badania w sobotę to wyszła mi 88 ale zapomniałam że idę na badania i jadłam owoce wieczorem. I nie wiem czy powtarzać.. bo lekarz mi nie zlecił żadnych badań teraz więc nie musiałabym się kluc.
Lekarz mi powiedzial ze do 92 mozna mieć.

reklama
Kciuki zacisniete. Powodzenia [emoji110][emoji110]
@Agnieszka kw cieszę się, ze wracasz do domku! Wszystkiego dobrego! :*

@Mitsukurina jaki piękny człowiek [emoji173]️ gratulacje!

Ja wymusilam na mojej gin wizytę, bo strasznie się zamartwiam tym brakiem objawów.. piersi już nie są takie nabrzmiałe i nie bolą i świruje. [emoji849] za 20 min wizyta. Trzymajcie kciuki żeby tylko historia się nie powtórzyła. Do 3ch razy sztuka..

Tego się obawiam.
Jak się dowiedziałam to byłam przerażona... W sumie dalej jestem, ale drugi dzień jem to co jadłam wcześniej, a cukry wszystkie w normie. Jem tylko trochę częściej, cały czas o stałych porach no i odstawiłam słodycze całkowicie i nie słodzę herbaty.

No nic zbadam jeszcze raz. Jak bedzie nadal wysoko to krzywa.
Musze przestac jeść slodycze tak btw....
Mój lekarz ma swira na punkcie otyłości w ciąży, powiedział ze jak na koniec ciąży przekrocze 75 kg to dostane od niego hehe

Ja miałam 92 i lekarz kazał zrobic krzywą cukrową i niestety wyszła cukrzyca ciążowa :/
Ja w poprzedniej ciąży miałam 92 , robiłam krzywą i nie wyszła cukrzyca;)

Teraz za to żeby było śmieszniej wyszło mi 101, później 93. Teraz znowu mam powtórzyć tylko juz mam sie nie objadac [emoji23]i wtedy doktorka podejmie decyzję czy krzywą robić też tak szybko

No nic zbadam jeszcze raz. Jak bedzie nadal wysoko to krzywa.
Musze przestac jeść slodycze tak btw....
Mój lekarz ma swira na punkcie otyłości w ciąży, powiedział ze jak na koniec ciąży przekrocze 75 kg to dostane od niego hehe
No właśnie u mnie dziwnie wyszła ta cukrzyca, bo ja mam niedowagę bardziej niż nadwagę...

reklama
Do góry