reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

Obecnie skończył 9 miesięcy. Będzie miał 16 jak się młodsze urodzi. Strasznie rwie się do chodzenia więc mam nadzieję że we wrześniu kupię mu po prostu jakieś szelki-smycz i tak będziemy spacerować, druga ręką ciągnąć wózek [emoji23]
A Twoje dziecie starsze w jakim wieku?

reklama
Co ? Jeżeli wam się podoba to imię to to wasza sprawa :) u nas przy poprzedniej ciąży, jak dowiedzieliśmy się, że będzie córka to od początku mówiłam, że będzie Iga :) I też niektórzy mieli zastrzeżenia... Ale to nasza sprawa. Przyzwyczaili się [emoji2]
Dokładnie. U mnie mama wie ze może sobie tylko pogadać. Cała reszta tak samo. Mówię to dziś do męża a on mówi ze ja nawet jego nie spytałam o zdanie tylko już nazwałam :growl:

Cały dzień wczoraj i dziś mi tak smutno. Kocham już swojego Natanka ale przykro mi miała być Nina. Jeszcze jak to pierwsze dziecko albo nawet drugie. A tak jak już nie ma szans na córkę bo to ostatnia ciąża to trochę slabo
Mój syn ma na imię Natan:-) :):-) :):-) :):-) :) zakochałam się w tym imieniu i zawsze się mega raduje jak słyszę ze ktoś chce dac swojemu synowi takie imię <3<3<3<3<3

Justyndziuk myślę że to nic złego gdybyś tak samo nazwała syna. Tylko żeby Tobie się to ciągle nie kojarzyło ze straconym aniolkiem.

Lovi u mnie też nie byli zadowoleni z imienia ale teraz nie wyobrażają sobie innego;) zawsze się znajdzie ktoś komu nie dogodzisz;)

Obecnie skończył 9 miesięcy. Będzie miał 16 jak się młodsze urodzi. Strasznie rwie się do chodzenia więc mam nadzieję że we wrześniu kupię mu po prostu jakieś szelki-smycz i tak będziemy spacerować, druga ręką ciągnąć wózek [emoji23]
U nas mloda skończy 20 miesięcy Jak urodzi się młodsze [emoji16] więc całkiem podobnie. Mimo wszystko dużo spacerujemy teraz :) I po porodzie też chciałabym codziennie wychodzić na spacer z dziećmi :) I zastanawiam się czy nie lepiej zmienić wózka... [emoji848]

O jejku maluszek jeszcze. Ciężko bardzo chyba będzie z dwójka. Wpisz sobie quinny 2019 i jest najnowszy model wózka właśnie dla dwójki dzieci można gondolkę i siedzisko zamontować bodajże ja nie oglądałam ich dokładnie bo nie potrzebuje takiego ale mysle ze fajna sprawa mały zgrabny

O dzięki, popatrzę :)
O jejku maluszek jeszcze. Ciężko bardzo chyba będzie z dwójka. Wpisz sobie quinny 2019 i jest najnowszy model wózka właśnie dla dwójki dzieci można gondolkę i siedzisko zamontować bodajże ja nie oglądałam ich dokładnie bo nie potrzebuje takiego ale mysle ze fajna sprawa mały zgrabny

reklama
Do góry