reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
Teraz imię Natan jest popularne, 11 lat temu też słuchałam że co to za imię i skąd je wzięłam :confused:
Mój Natan miał być Nadia więc jeśli będzie dziewczynka to imię mam wybrane, natomiast z chłopcem będzie problem... Znowu wystrzele z jakaś nowością ale nie lubię imion często nadawanych ;)

Teraz imię Natan jest popularne, 11 lat temu też słuchałam że co to za imię i skąd je wzięłam :confused:
Mój Natan miał być Nadia więc jeśli będzie dziewczynka to imię mam wybrane, natomiast z chłopcem będzie problem... Znowu wystrzele z jakaś nowością ale nie lubię imion często nadawanych ;)
Dziewczynkę nawet nazwać łatwiej heheheh. U mnie Natankow jest mało. Starszego syna najlepszy kolega to Nataniel i śmieli się ze będzie taki sam jak on. Tyle ze on jest mega łobuziak hehehhe

Moja mama dziś się mnie pytała czy mamy jakieś imiona wybrane [emoji39] ale ja mam czarną dziurę w głowie [emoji16] nie mam pomysłów...

Ja czuje, że u nas będzie chłopak Marcel :) jednak jeśli okaże się dziewczynka to póki co nie mamy żadnego imienia wybranego [emoji85]
Co do wózków ja myśle o Mutsy Igo, Anex Sport albo Espiro Next Silver ;) ale najbardziej jestem za Mutsy

Moja mama dziś się mnie pytała czy mamy jakieś imiona wybrane [emoji39] ale ja mam czarną dziurę w głowie [emoji16] nie mam pomysłów...
Znajdzie się pomysł. Ja poprzednie ciąże dopiero po porodzie nazwałam bo do końca miałam problem. Zwłaszcza z drugim synem było ciężko

Dokładnie. U mnie mama wie ze może sobie tylko pogadać. Cała reszta tak samo. Mówię to dziś do męża a on mówi ze ja nawet jego nie spytałam o zdanie tylko już nazwałam :growl:
U nas odwrotnie, to mąż nie zapytał mnie o zdanie [emoji23] jeszcze przed ciążą oznajmił, że jak kiedyś będzie miał syna to na imię będzie miał Franek i tak jakoś zostało. Teraz to nawet jak moja mama do mnie dzwoni to pyta "jak tam Franek" pomimo tego, że płci jeszcze nie znamy. Chyba nie mam już za wiele w tej kwestii do powiedzenia.
Dla dziewczynki imienia nie mamy wybranego, jakoś wszyscy w mojej rodzinie nastawieni są na chłopca, dopiero będzie zaskoczenia jak okaże się, że to jednak dziewczynka

U nas odwrotnie, to mąż nie zapytał mnie o zdanie [emoji23] jeszcze przed ciążą oznajmił, że jak kiedyś będzie miał syna to na imię będzie miał Franek i tak jakoś zostało. Teraz to nawet jak moja mama do mnie dzwoni to pyta "jak tam Franek" pomimo tego, że płci jeszcze nie znamy. Chyba nie mam już za wiele w tej kwestii do powiedzenia.
Dla dziewczynki imienia nie mamy wybranego, jakoś wszyscy w mojej rodzinie nastawieni są na chłopca, dopiero będzie zaskoczenia jak okaże się, że to jednak dziewczynka
Ojj mój mąż wie ze nie ze mna takie numery hehehehe. Pierwsza ciąże wybrałam ja, druga się trochę stawiał i w sumie razem ale w zasadzie to ja miałam problem i zero typów a teraz to imiona już były przed ciąża heheheh

Ja decyduje o imieniu i nie mężowi nie dam się hahah
Moja mama twierdzi że to będzie chłopak, ja jakoś też się nastawiam na chłopaka a mój mąż uważa że zrobił dziewczynkę
Wierzycie w kalendarz chiński? Mi przy pierwszej ciąży sprawdził się a teraz wychodzi chlopak, stąd moje przekonanie że to chłopak i ja jestem jakaś taka przesadna, znika życie pojawia się życie i w ten sposób zmarł moj dziadek pojawił się mój bratanek, zmarła babcia mojej koleżanki i moja koleżanka będzie mieć dziewczynkę, u mnie w styczniu zmarł teść więc będę mieć chłopca hahah tak sobie wymyśliłam aleee moja szwagierka też w ciąży więc może ten chłopak przypadnie na nia a na mnie dziewczynka:tak:
Wariatka ze mnie wiem

reklama
Ja decyduje o imieniu i nie mężowi nie dam się hahah
Moja mama twierdzi że to będzie chłopak, ja jakoś też się nastawiam na chłopaka a mój mąż uważa że zrobił dziewczynkę
Wierzycie w kalendarz chiński? Mi przy pierwszej ciąży sprawdził się a teraz wychodzi chlopak, Staś moje przekonanie że to chłopak i ja jestem jakaś taka przesadna, znika życie pojawia się życie i w ten sposób zmarł moj dziadek pojawił się mój bratanek, zmarła babcia mojej koleżanki i moja koleżanka będzie mieć dziewczynkę, u mnie w styczniu zmarł teść więc będę mieć chłopca hahah tak sobie wymyśliłam aleee moja szwagierka też w ciąży więc może ten chłopak przypadnie na nia a na mnie dziewczynka:tak:
Wariatka ze mnie wiem
Ja na pocztku pisałam o chińskim wychodziło mi ze dziewczynka. Nie sprawdziło się .
Kurczę ja nawet wczoraj widziałam ze mojemu doktorkowi było przykro. Najpierw zeby mnie pocieszyć mówił ze jeszcze 50 na 50 ale potem jak trzeci raz robił usg i na koniec zapytałam to i pi minie widziałam ze pomyłki nie ma i dał 95% ze nie zmieni sie

Do góry