reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
Jestem dzidzia prawie 6 cm, wszystko na swoim miejscu lekarz super...wszystko obejrzał, opowiadał itp...NT 1,8 mm, serduszko bije 155 na minutę, pęcherz, żołądek itp wszystko si mówi że nie ma się do czego przyczepić pępowina między nogami...ale... Po wyrostku płciowym tzn po jego ułożeniu stwierdził że na 90% będzie....... CHŁOPIEC!!!!!!! YUUUPI

Wyniki krwi mam mu podesłać te z NFZ to przeliczy jeszcze raz i wysle e-mailem...to jest lekarz

Termin porodu 29.08.2019

PS moja mama załamana, siora tez ze różu znowu nie kupią, a teściowa cóż...4 wnuk i zero wnuczek hehe bo szwagierki 2 tez ma siuraka na 90%

Ooo ♡ jak cudownie haha, czyli mamy pierwszego siuśka w grupie. Super że wszystko w porządku, jaka dzidzia już spoora. Jak ten czas leci, nie zdążymy zauważyć jak juz z bebolami będziemy chodzić.
Jestem dzidzia prawie 6 cm, wszystko na swoim miejscu lekarz super...wszystko obejrzał, opowiadał itp...NT 1,8 mm, serduszko bije 155 na minutę, pęcherz, żołądek itp wszystko si mówi że nie ma się do czego przyczepić pępowina między nogami...ale... Po wyrostku płciowym tzn po jego ułożeniu stwierdził że na 90% będzie....... CHŁOPIEC!!!!!!! YUUUPI

Wyniki krwi mam mu podesłać te z NFZ to przeliczy jeszcze raz i wysle e-mailem...to jest lekarz

Termin porodu 29.08.2019

PS moja mama załamana, siora tez ze różu znowu nie kupią, a teściowa cóż...4 wnuk i zero wnuczek hehe bo szwagierki 2 tez ma siuraka na 90%

Termin porodu 29.08.2019

Gratuluję! ❤️

reklama
Do góry