reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

@Kara88 jakie śliczne maleństwo [emoji177]
Tak to niestety u nas działa. Koleżanka była na prenatalnym to nie pozwolił wejść jej mężowi do gabinetu i ani słówkiem się nie odezwał, dopiero jak zapytała czy wszystko jest w porządku z dzieckiem powiedział „no okej” i tyle [emoji43] chyba bym go w łeb palnęła!
Ale najważniejsze ze maleństwo jest zdrowe i pięknie rośnie [emoji177]

reklama
Czy ja widzę nozki? Raczki?? Ja widze dokladnie dziecko czy to fatamorgana? :D
I czy ja widze siusiaka? :)
Dziecko, dziecko[emoji16] ale zmartwie was bo to niestety nie siusiak[emoji39] a noga w odbiciu światła z USG hehe o płeć będę maltretować mojego gina za 3 tyg hihi

Dziecko, dziecko[emoji16] ale zmartwie was bo to niestety nie siusiak[emoji39] a noga w odbiciu światła z USG hehe o płeć będę maltretować mojego gina za 3 tyg hihi
Cudny taki widok. Zazdroszcze!
Ktory to tydzien, ze tak cudnie widac? ja tez chce takie 4d :D
Ach juz zerknelam, ze 11 tydzien. To idzie mi tylko czekac ;)

reklama
@dory jednak nie jestem sama uff, boje się, ze przytyje nie wiem ile w tej ciąży [emoji45]

Zazdroszczę wam tych wizyt dzisiejszych [emoji177]

Do góry