czarnulka28
Fanka BB :)
Kara gratulacje super ze wszystko ok NT niziutkie to najważniejsze ja się trochę stresuje tego@molly38 to zdjęcie z prenatalnych, robiłam na NFZ ale jestem zawiedziona z wizyty 5 min i następna...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kara gratulacje super ze wszystko ok NT niziutkie to najważniejsze ja się trochę stresuje tego@molly38 to zdjęcie z prenatalnych, robiłam na NFZ ale jestem zawiedziona z wizyty 5 min i następna...
Ja już po badaniu[emoji16] ryzyko chorób genetycznych małe, serduszko bije 166 uderzeń, nt 1,09
Nic więcej nie wiem[emoji16]wizyta może z 5 min trwała, pomierzył popisał i kolejna ehh..polski NFZ...Zobacz załącznik 942518
A ja lubiłam jesc a teraz nic mi nie przechodzi przez gardło.@dory jednak nie jestem sama uff, boje się, ze przytyje nie wiem ile w tej ciąży [emoji45]
Zazdroszczę wam tych wizyt dzisiejszych [emoji177]
-9? To normalne? Konsultowalas to z lekarzem?A ja lubiłam jesc a teraz nic mi nie przechodzi przez gardło.
Wolałabym właśnie obżerać się bo te mdłości mnie dobijają. Ja od 1 grudnia zaczęłam się odchudzać nie wiedząc o ciąży teraz to mogę powiedzieć ze się głodze bo waga -9 kg
Będzie dobrze[emoji3] musi być i tyle ooooKara gratulacje super ze wszystko ok NT niziutkie to najważniejsze ja się trochę stresuje tego
Dzisiaj 11+0 dokładnie[emoji16] spytaj, mi robił i w 2d i 4dKara jakie cudo to 11 tydzień? Który dokładnie? Zakochałam się w tym zdjęciu!
Ja mam wizytę 20 lutego, to bedzie już 11+4 i się zastanawiam czy nie spytać o możliwość 4d! Idę wtedy na prenatalne.
U mnie tak samo [emoji23]Biegunki miałam na początku, potem chwila spokoju i w drugą stronę [emoji1787]
Ja też słucham tylko lekarza prywatnego. Zresztą prywatny lekarz przepisał mi acard i duphaston, a na nfz lekarz nic nie kazał brać [emoji39] ale chyba pójdę jeszcze tylko na jedną wizytę do tego na nfz i już nie będę sobie głowy zawracać dwoma lekarzami. Zostaje przy mojej doktorceTen prywatny wie o tym z luxmedu, bo jest wyluzowanyi rozumie, ze nie chce placic prywatnie za badania, a temu w luxmedzie nie powiem, bo sie obawiam, ze zacznie mnie olewac, a tak sie przyklada. ale slucham tylko tego prywatnego, sprawdzonego.
Ja troche nie mam wyboru, bo ten prywatny jest daleko poza miastem, w ktorym mieszkam, a na miejscu musze miec jakiegos prowadzacego. Zadnych lekow mi nie daja ani 1, ani 2, do 1 ide na usg, kilka dni pozniej do 2 i jest jeszcze fajniej, bo czesciej widze bobasaJa też słucham tylko lekarza prywatnego. Zresztą prywatny lekarz przepisał mi acard i duphaston, a na nfz lekarz nic nie kazał brać [emoji39] ale chyba pójdę jeszcze tylko na jedną wizytę do tego na nfz i już nie będę sobie głowy zawracać dwoma lekarzami. Zostaje przy mojej doktorce
Raczej nie. Jak wymiotuje do tego mam biegunkę, no i jjem jak na diecie przy grypie żołądkowej czyli lekkie jakieś gowno które i tak rośnie w ustach to wiadomo ze waga spada. Ja póki co nie martwię się, żyje z dnia na dzień i myśle jak przetrwać ten tragiczny stan bo czuje sie jak chora. Dziś 12 tydzień zaczęłam i nudności ani myślą puszczać. Mam nadzieje ze jeszcze ten tydzień i minie bo w psychiatryku wyląduje. Jest ciężko bo żołądek mam pod gardłem a posmak w ustach.... brak slow-9? To normalne? Konsultowalas to z lekarzem?
Ja mam dokladnie te sama wage, jaka mialam przed ciaza, podobno tyc zaczne gdzies w 5-6 miesiacu jak mi brzuch zacznie rosnac porzadnie. Ale takie chudniecie nie niepokoi Cie?
Boże, bidulo ty. Mnie caly czas mdli co prawda, ale takie straszne dni skonczyly mi sie tydzien temu i mam nadzieje, ze juz nie wroca. Moze to juz koncowka, trzymam kciukiRaczej nie. Jak wymiotuje do tego mam biegunkę, no i jjem jak na diecie przy grypie żołądkowej czyli lekkie jakieś gowno które i tak rośnie w ustach to wiadomo ze waga spada. Ja póki co nie martwię się, żyje z dnia na dzień i myśle jak przetrwać ten tragiczny stan bo czuje sie jak chora. Dziś 12 tydzień zaczęłam i nudności ani myślą puszczać. Mam nadzieje ze jeszcze ten tydzień i minie bo w psychiatryku wyląduje. Jest ciężko bo żołądek mam pod gardłem a posmak w ustach.... brak slow