reklama
martyna499
Początkująca w BB
Ja kawę piję. Tylko ja nawet bez ciąży piłam baaaardzo słabą, bardziej dla smaku [emoji4]
Hey czy któraś z was miała doczynienia z globulkami macmiror complex 500?? Lekarz mi je przepisał na zapalenie a czytam że w 1 trymestrze nie można ich stosować i teraz się boję naprawdę nie wiem co mam robić
Świetny lek, jedyny który mi pomagał jak nie byłam w ciąży na uciążliwe infekcje ale bardzo mocny wiec nie wiem czy w ciąży można
Trochę się nie odzywałam ale na bieżąco wszystko czytam [emoji39] gratuluję wszystkich wizyt, pięknych brzuszków i jeszcze piękniejszych [emoji173] 3mam kciuki za każdą z Was [emoji6] ja z racji tego, że mam dopiero 2 wizytę 23 lutego siedzę cicho jak mysz pod miotłą i tylko czytam i napawam się dobrą energią od Was. Dziewczyny z terminem na koniec września kiedy macie wizyty i czy jeszcze jest ktoś kto czeka tak jak ja na [emoji173] słonecznego dnia dla wszystkich [emoji560]
Ja piję 3 dziennie...rozpuszczalne pół na pół z mlekiem hehe...jedna kawa ci nie zaszkodziDziewczyny, czy wy pijecie kawe? Bo ja od poczatku ciazy ani jednej, bo sie boje, ale widze, ze wiele kobiet pije bez problemu. Bo taka mam czasami ochote, ze hoho
no wlasnie zawsze tez pilam slabe, tzn chyba slabe. Robilam w zaparzaczu, dosc mocna jest, ale sciekala do max 1/3 kubka, reszte stanowilo mleko. Teraz jakos tak drze, ze cokolwiek mogloby pojsc nie tak, szczegolnie, kiedy cisnienie mam perfekcyjne. Siostra mowi, ze ona miala z cisnieniem problemy, wiec mogla sobie jedna dziennie wypic, ale ja nie powinnam.Ja kawę piję. Tylko ja nawet bez ciąży piłam baaaardzo słabą, bardziej dla smaku [emoji4]
Paula1986..
Fanka BB :)
Krwiak się zmniejsza, dzisiaj wypisują mnie ze szpitala. Mam dużo wypoczywać, mało pracować i powinien się wchłonąć.
To super teraz tylo dużo wypoczywać i będzie ok
dory,
Ja pije jedną dzinnie taką słabą z mlekiem zawsze byłam kawoszem więc ciężko było by mi całkowice zrezygnować. A popołudniu czasem inke wypije.
Anastazja35x
No ta ja chyba pierwsza będę znała płeć bo już około 22 lutego. z racji wieku robiłam badania genetyczne z krwi i czekam na wyniki i tam tez oznaczają płeć.
A jakie badania dokładnie ??
reklama
czarnulka28
Jejuuuu ile ja bym dała żeby kawkę z mlekiem wypić. Ale dla mnie zabójstwo na wymioty. W drugiej ciąży w połowie pozwoliłam sobie na jedna kawkę to cały dzień umierałam. Teraz nie zaryzykuje ale ze względów żołądkowych. Zanim zaczęłam żygać piłam jedna ale ja zawsze pije jedna i bez ciąży. Bardzo mi tego brakuje. Jedna możesz spokojnie sobie wypijać jesi żołądek na to pozwala heheDziewczyny, czy wy pijecie kawe? Bo ja od poczatku ciazy ani jednej, bo sie boje, ale widze, ze wiele kobiet pije bez problemu. Bo taka mam czasami ochote, ze hoho