reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
@Myszka90 trzymaj sie kochana bardzo mocno [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

@Kattee ja wlasnie siedze w kolejce u gina.. stres nieziemski.. pojechalam jednak na nfz zeby potwierdzic i pierwsze badania miec na nfz..

@Klaudia278 - powodzenia! Ja tez dzis spac nie moglam, raz goraco, raz zimno.. mdlilo mnie.. ogolnie bylo kiepskawo ze spaniem.

A tak ogolnie siedze w poczekalni i mam stresa, nie wiem czemu chce mi sie wyc, jechalam jak szalona, nawet nie zauwazylam kiedy licznik pokazal 150km/h.. nagle sie zorientowalam i mowie”kufa co ja robie..”.
Ehhh, jakos mam dzis dola..

Mój ze mną na wizyty chodzi ale czeka pod gabinetem, tylko na usg wchodzi ;P Jutro mam wizyte niestety u tego paskudnego doktora, co byłam na NFZ. Ale idę z bojowym nastawieniem, teraz będę się w razie co bronić i dyskutować z nim. Mam nadzieję, że tym razem mi znowu nie wywróży z oczu rzekomego poronienia ;) Ale niestety sprawy się potoczyły tak, że musze do niego iść.
Co do męża to jest mega opiekuńczy. Chodzi dumny jak paw, że zostanie tatusiem, dźwigać mi nic nie pozwala :D Tylko najgorsze jest to, że ma syndrom ciąży... i odczuwa ciąże dwu krotnie mocniej niż ja. Ja mam lekkie mdłości - on ma mocne mdłości. Mnie boli brzuch, jego też. Ja się kłade wcześniej ze zmęczenia, on zaraz się wtula we mnie i też twierdzi że zmęczony ;) Czytałam o tym, że facetom niektórym się udziela. A jak Wasi, udziela im się Wasza ciąża? :p
Ja się dobrze czuje więc mój maz też [emoji23] Ale w poprzedniej ciąży przytyl razem ze mną... I śmiał się, że teraz już zaczyna się odchudzać [emoji23]

@Kimpossible nie przejmuj się... Ja dzisiaj zdałam sobie sprawę, ze hormony wczoraj dały mi popalić.. Ogólnie jestem osobą mało płacząca.. A tuz przed spaniem płacz i histeria, że źle wyglądam... Że będę mieć ciało wymeczone po trzeciej ciąży itd [emoji23][emoji23][emoji23]
Moj jak to zobaczył, oczy jak 5zl...nie wiedział czy śmiać się czy o co kaman [emoji848][emoji23][emoji23][emoji23]
Głowa do góry!!! [emoji8]

reklama
Do góry