marlusia
Fanka BB :)
Współczuję Wam tego złego samopoczucia. Ja się tak zestresowalam krwawienien że mi nawet niedobrze nie jest.
Marlusia ja też miałam być październik a urodziłam się 23.09
Moniczka2609 eh no mega mnie to stresuje. Wiem że sobie poradzi mój mąż ale ja będę tak tęsknić i ona pewnie też.. zdarzało się że nie było mnie cały dzień ale w nocy zawsze jestem a śpimy razem w trójkę. Będę tam płakać przecież [emoji85]
Pewnie będziesz bardziej przeżywać rozłąkę niż córa U mojej siostry tak było, tylko do młodego babcia przyjechała i wszystko było spoko, karmiony był jeszcze piersią, ale jak mamy nie było to zapomniał o tym Pytał gdzie mama, ale spał normalnie. A siostra na samą myśl płacz Edit. A zapomniałam dodać, że on mamisynek straszny Ten młodszy ma 1,5r i jak kogoś zna to spokojnie mama może iść on zostanie szczęśliwy, a starszego trzeba pół godziny przekonywać, że mama wróci
Co do mdłości u mnie 6tc+5 i tak czuje lekko na żołądku taki dyskomfort i np. na samą myśl o ulubionej zielonej herbacie to mi niedobrze Ale nie jest tak strasznie jak u innych dziewczyn więc liczę, że się nie zmieni.