reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2019

Oh a mnie głowa boli od wczorajszego wieczora :( ciężka noc bo Młody do 1 w nocy goraczkowal, dopiero koło 2 poszłam spać do łóżka a on już od 8 nie spiii. Ja za to ledwo żyje. Na myśl że muszę wstać z łóżka i pójść coś do jedzenia zrobić to mnie mdli... Całe szczęście młody wskoczył mi do łóżka i pozwalam mu oglądać bajki na tv :p zyskuje kolejne minuty żeby polezec w łóżku :p ale chyba bez paracetamolu się dziś nie obejdzie... Tylko najpierw muszę coś zjeść :((( a na to zupełnie nie mam ochotyyy

reklama
Jak ja się cieszę, że mam już dużą córkę, która pozwala mi się wyspać ;)

@pumelova gratuluję serduszka, pewnie tak jak dziewczyny piszą krwawienie to po badaniu, ale dla spokojnego sumienia warto jechać i skontrolować

@Mitsukurina mnie dosyć często kłuje po lewej stronie w klatce piersiowej, tak jakby serce, przypomina to nerwoból, ale teraz unikam stresu więc nie wiem skąd się to wzięło.
Też brałam ten syrop, strasznie słodki, ale rzeczywiście w smaku nie jest zły

Cholera i nie pamiętam czy brałam już euthyrox :( w naszej sytuacji lepiej wziąć podwójną dawkę czy pominąć? Wie któraś może? Mam dość tego ciazowego roztargnienia...

@pumelova gratulacje! Cieszę się bardzo [emoji173]️ co do krwawienia, to tez plamiłam po badaniu:)

Tez mi ciężko spać, albo siku albo mąż się przytula, a jego ręka wydaje mi się tak mega ciężka, ze mnie wszystko boli od nacisku..

@Aleeksandraa współczuje [emoji26] i mdłości i chorego malucha..
tez się często zmuszam do jedzenia żeby przyjąć m.in leki :)

Dziękuję dziewczyny! Jeszcze nie byłam, napisał że najlepiej koło 15 go złapać. Ale dalej coś tam brudze na czerwono i kazał przyjechać jakby nie przestało. Leżę od rana, młoda w żłobku.

Najbardziej przeraża mnie wizja pobytu w szpitalu - jeszcze nigdy nie zostawiłam na noc mojej poltorarocznej coreczki.. Jak Wy sobie z tym radzicie?

Dziękuję dziewczyny! Jeszcze nie byłam, napisał że najlepiej koło 15 go złapać. Ale dalej coś tam brudze na czerwono i kazał przyjechać jakby nie przestało. Leżę od rana, młoda w żłobku.

Najbardziej przeraża mnie wizja pobytu w szpitalu - jeszcze nigdy nie zostawiłam na noc mojej poltorarocznej coreczki.. Jak Wy sobie z tym radzicie?
Dla mnie też ciężki temat. Też nigdy nie zostawiałam na noc synka, a ma 2,5 roku. Tym bardziej, że mąż zagranicą. Dlatego modlę się żeby cholestaza mnie drugi raz nie dopadła...

.
Termin z usg 27.09.

Ja mam termin na 27.09, ale z @ więc pewnie będzie na październik ;( Ale ja też miałam być październikowa, a jestem z 27.09 :D
Troszkę się martwię, wczoraj po wygłupach z mężem miałam lekkie plamienie, pierwsza plamka była bardziej czerwona, ale następne 2 już takie zmieszane, potem spokój, rano jedna brunatna, ale naprawdę maleńkie. Nie wiem czy zawracać głowę położnej?
Pierwszą wizytę mam dopiero na 20.02 :oops: a Wy już macie wtedy po drugiej wizycie :p

Dziewczyny strasznie wam współczuje tych mdłości i wymiotów :O Chociaż u mnie też jakoś dziwnie na żołądku i niektóre rzeczy nie podchodzą, ale nie jest tak źle :p

reklama
Witam się wtorkowo :)
roztargnienie - to moje drugie imię obecnie :D mam straszne wahania nastrojów, a mój "baby brain" mnie wystawia do wiatru. Pracować ciężko, skupić czy skoncentrować, masakra! Jeszcze człowiek się stresuje przed wizytą. Oby jutrzejszy dzień szybko przyszedł ;) współczuję chorych dziedziaczków, nasz po feriach się wzmocnił ale w okolicy epidemia grypy, mam nadzieję, że się uchronimy od tego wszystkiego. Wam też zdrówka życzę i miłego dnia :)
@pumelova ściskam kciuki za Ciebie i fasolkę!

Do góry