reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
Mój lekarz z tych co się doszkala ciagle przyjmuje prywatnie i kolejki od 15 są już a od 16 przyjmuje . Uratował mi dwie ciąże wiec trzymam się zaleceń jego [emoji3]

Pewnie nie tylko twój się doszkala :p
Jak widać zdania są podzielone :) Ja też nie jestem za braniem nie wiadomo ile czego, bo w sumie po co. Ale przy moich wymiotach to też wole brać cokolwiek, bo z jedzenia raczej mało co mi zostaje w organizmie :(

Kurcze tyle produkujecie że szok! Mi w ciągu dnia ciężko zajrzeć bo córka jest absorbująca a w domu też się samo nie zrobi...

@justyndziuk super że wszystko w porządku i teraz musi być już dobrze!!

@Mama1990 jeju biedna jesteś :( mnie mdli cale dnie i ledwo żyje a jeszcze jakbym miała wymiotować... Wspolczuje!

@martoosia04 ja mam w piątek wizytę i juz nie mogę się doczekać!!

@Klaudia278 :( najważniejsze że serduszko pięknie bije ale domyślam się że stresu od groma! Trzymam kciuki i odpoczywaj dużo!

@Paulaaa93 oj żebyś wiedziała, ja jestem też w wątku jak bylam w ciąży z córką, piszemy tam ze sobą już ponad dwa lata i naprawdę zyskałam przyjaciółki, dzielimy się wszystkimi radosciami i smutkami, jezdzimy do siebie po całej polsce, znamy swoje rodziny, nocujemy u siebie :) gdyby ktoś mi wtedy powiedział że spotkam takie fajne babki w internecie to bym nie uwierzyła :)

@Myszka90 jeszcze nic nie jest przesądzone, trzymam kciuki i czekam na relacje po wizycie u lekarza!

Ja rodziłam w sierpniu i upały były niesamowite, ledwo żyłam... Spuchnieta jak bania, tylko marzyłam o porodzie. Rodziłam w najgorętszy dzień wakacji a na porodówce klima więc było super :D

@Kimpossible cześć, rozgość się :) no cóż niespodzianki sie zdarzają, chłopaki już duzi to bedziesz miala co robić z maluchem ;)

@Mitsukurina @Doti_88 ja mam termin na 29.09, dopiero w piątek idę na pierwszą wizytę :)

@Akacha super że wszystko w porządku, odpoczywaj :)

@smerfetka96 współczuje takiego traktowania, też się z tym spotkałam. Najważniejsze że wszystko w porządku, wiesz może zwyczajnie na odwal sie robiła i dlatego błąd w pomiarach, najważniejsze że serduszko bije :)

Hej, ja po wizycie, serduszko było[emoji173] ale po powrocie do domu krwawilam więc nie zdążyłam się nacieszyć, skoczę dziś na ip bo mój lekarz ma dyżur. Eh..
Termin z usg 27.09.

reklama
Dzień dobry !!
Przez kilka ostatnich dni gorzej śpię... głównie się budzę jak źle się położę albo mąż mnie dotknie w pierś przypadkiem to umieram z bólu. Czuje też, że ciśnie mnie w klatce piersiowej Ale to podobno może być od hormonów.
Standardowo odliczam dni do piątku. A czosnkowy syrop *spam* nie jest w smaku zły, powiedziałabym,że śmieszny . Wyobraźcie sobie połączenie maliny z czosnkiem :D.

Do góry