reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
@Sylhia000 bardzo mi przykro[emoji17] zycze Ci duzo zdrowka[emoji8]

W pierwszej ciazy pracowałam przez 3 miesiace, pozniej dostalam zakaz pracy. A obecnie jestem jeszcze na macierzynskim do 10 marca. Pozniej niestety czeka mnje bezrobocie, ponieważ pracodawca zmarl miesiac po tym jak odeszlam na zakazie.. Takze nie mam gdzie wrocic w marcu i chyba nikt ciezarnej nie przyjmie do nowej pracy[emoji58]

A co do zachcianek to wydaje mi sie, ze w ciazy wszystko odczuwamy intensywniej. Ja nigdy nie mialam silnej woli, co zresztą po mnie widac[emoji23]

Dorota bądź dobrej myśli [emoji6] pewnie miałaś później owulację. Ja ostatni okres miałam 16 grudnia. Też mam malutką betę w porównaniu z poprzednią ciąża. Tydzien temu miałam 793 a w poprzedniej ciąży ponad 8 tys... Ale trzeba wierzyć że będzie dobrze i po prostu ciąża jest młodsza niż wychodzi z miesiączki.

reklama
Dziewczyny trochę się martwię.. Wchodzę w 10 tydzień i tak jak wcześniej brzuch mnie wcale nie bolał tak teraz praktycznie codziennie go czuje... Tak się stresuje, a wizyta dopiero za 2 tygodnie... :(

Do góry