reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

Cześć dziewczyny ja po wizycie :) serduszka bije , płód ładnie się ułożył tylko krwiak jest i to mnie martwi :( termin porodu na 17.09 wg OM 6t6d A na USG wyszło 6t3d. O to moja fasolkaZobacz załącznik 937761
Śliczne USG:) nie martw się, ja miałam 2 jeden się ostał. Walczę z nimi już 3 tygodnie;) a duży jest? Masz jakieś plamienia czy coś?

reklama
Ach bo byłam w piątek na wizycie i pęcherzyk mam pusty.. na razie mam się nie martwić, bo zarodek ma czas jeszcze żeby się pojawić, wiec liczę, ze w niedziele go tam zobaczę [emoji45]
Justynka też się bałam tym bardziej że za mną już jedną ciąża z pustym jajem, ale tydzień temu, pod koniec 7tc był już piękny zarodek z serduszkiem. A mój syn pokazał się dopiero pod koniec 8tc :o ( to się nazywa poZna owulacja ;))
Głowa do góry,będzie DobrZe ;*

Śliczne USG:) nie martw się, ja miałam 2 jeden się ostał. Walczę z nimi już 3 tygodnie;) a duży jest? Masz jakieś plamienia czy coś?
Powiedziała pani że mały jest nie pytałam ile ma cm bo się przestraszyłam , nie mam żadnych plamien . Powiedziała że moga być jak będę takie brązowe ciemne to wszystko ok ale jak będzie taka żywa tkrew to szybko mam dzwonić do niej . Żadnych leków mi nie przepisała

Dziewczyny wiem że ten temat był już poruszany z setki razy, dopadl mnie mega katar, z nosa leci jak z kranu, już trzecia rolka papieru idzie. Poradzicie cos ;( przy wydmuchiwania nosa cały czas brzuch pracuje więc trochę się tym martwię ;( w aptece no mi farmaceutka nie poleciła. Od rana katuje się mlekiem z czosnkiem herbatą z sokiem z malin i wodą morską do nosa.
Mam taką solankę zabłocką do inhalatora,jak myślicie mozna?

Powiedziała pani że mały jest nie pytałam ile ma cm bo się przestraszyłam , nie mam żadnych plamien . Powiedziała że moga być jak będę takie brązowe ciemne to wszystko ok ale jak będzie taka żywa tkrew to szybko mam dzwonić do niej . Żadnych leków mi nie przepisała
Czyli nie jest źle:) u mnie tak że Duphaston dostałam wiecvu ciebie naprawdę musi być malutki ;)

Dziewczyny wiem że ten temat był już poruszany z setki razy, dopadl mnie mega katar, z nosa leci jak z kranu, już trzecia rolka papieru idzie. Poradzicie cos ;( przy wydmuchiwania nosa cały czas brzuch pracuje więc trochę się tym martwię ;( w aptece no mi farmaceutka nie poleciła. Od rana katuje się mlekiem z czosnkiem herbatą z sokiem z malin i wodą morską do nosa.
Moim zdaniem możesz plus np woda morska .

reklama
A próbowałaś moczyć nogi w gorącej wodzie? Mi to pomaga.

Do góry