Śliczne USGCześć dziewczyny ja po wizycieserduszka bije , płód ładnie się ułożył tylko krwiak jest i to mnie martwi
termin porodu na 17.09 wg OM 6t6d A na USG wyszło 6t3d. O to moja fasolkaZobacz załącznik 937761
reklama
Ann89
Fanka BB :)
Justynka też się bałam tym bardziej że za mną już jedną ciąża z pustym jajem, ale tydzień temu, pod koniec 7tc był już piękny zarodek z serduszkiem. A mój syn pokazał się dopiero pod koniec 8tcAch bo byłam w piątek na wizycie i pęcherzyk mam pusty.. na razie mam się nie martwić, bo zarodek ma czas jeszcze żeby się pojawić, wiec liczę, ze w niedziele go tam zobaczę [emoji45]
Głowa do góry,będzie DobrZe ;*
Aldona1987
Ja mam w piątek![]()
Ja też!
whew_o
Zaangażowana w BB
Powiedziała pani że mały jest nie pytałam ile ma cm bo się przestraszyłam , nie mam żadnych plamien . Powiedziała że moga być jak będę takie brązowe ciemne to wszystko ok ale jak będzie taka żywa tkrew to szybko mam dzwonić do niej . Żadnych leków mi nie przepisałaŚliczne USGnie martw się, ja miałam 2 jeden się ostał. Walczę z nimi już 3 tygodnie
a duży jest? Masz jakieś plamienia czy coś?
Ann89
Dziewczyny wiem że ten temat był już poruszany z setki razy, dopadl mnie mega katar, z nosa leci jak z kranu, już trzecia rolka papieru idzie. Poradzicie cos ;( przy wydmuchiwania nosa cały czas brzuch pracuje więc trochę się tym martwię ;( w aptece no mi farmaceutka nie poleciła. Od rana katuje się mlekiem z czosnkiem herbatą z sokiem z malin i wodą morską do nosa.
Mam taką solankę zabłocką do inhalatora,jak myślicie mozna?
Czyli nie jest źlePowiedziała pani że mały jest nie pytałam ile ma cm bo się przestraszyłam , nie mam żadnych plamien . Powiedziała że moga być jak będę takie brązowe ciemne to wszystko ok ale jak będzie taka żywa tkrew to szybko mam dzwonić do niej . Żadnych leków mi nie przepisała
Moim zdaniem możesz plus np woda morska .Dziewczyny wiem że ten temat był już poruszany z setki razy, dopadl mnie mega katar, z nosa leci jak z kranu, już trzecia rolka papieru idzie. Poradzicie cos ;( przy wydmuchiwania nosa cały czas brzuch pracuje więc trochę się tym martwię ;( w aptece no mi farmaceutka nie poleciła. Od rana katuje się mlekiem z czosnkiem herbatą z sokiem z malin i wodą morską do nosa.
reklama
A próbowałaś moczyć nogi w gorącej wodzie? Mi to pomaga.Dziewczyny wiem że ten temat był już poruszany z setki razy, dopadl mnie mega katar, z nosa leci jak z kranu, już trzecia rolka papieru idzie. Poradzicie cos ;( przy wydmuchiwania nosa cały czas brzuch pracuje więc trochę się tym martwię ;( w aptece no mi farmaceutka nie poleciła. Od rana katuje się mlekiem z czosnkiem herbatą z sokiem z malin i wodą morską do nosa.