reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

Witam przyszłe Mamy mam nadzieje ze z Wami zostanę choć u mnie wszystko jutro się okaże... 21 stycznia miała być miesiączka ale do tej pory brak, robiłam testy przed 21.01 i ani cienia kreski, po kilku dniach powtórzyłam i ciagle pojawia się kreska (nie jest mocna ale widoczna gołym okiem), w piątek zrobiłam beta hcg i po odczytaniu wyniku trochę się załamałam bo było 4,55.... dziś robiłam testy i tez pozytywne, wszystkie objawy się zgadzają (to moja druga ciąża), jutro idę powtórzyć betę i mam ogromna nadzieje ze urosła. Dodam jeszcze ze w tym cyklu zauważyłam u siebie dużo późniejsza owulacje niż zwykle. Trzymajcie proszę kciuki, i może macie coś do powiedzenia, jakieś doświadczenia? Ps. Wiem ze beta poniżej 5 odczytuje się jako brak ciąży ale czytałam wypowiedzi kobiet które startowały nawet od 1,2 i później szło piorunem. Serdecznie Was pozdrawiam!

reklama
Witam przyszłe Mamy mam nadzieje ze z Wami zostanę choć u mnie wszystko jutro się okaże... 21 stycznia miała być miesiączka ale do tej pory brak, robiłam testy przed 21.01 i ani cienia kreski, po kilku dniach powtórzyłam i ciagle pojawia się kreska (nie jest mocna ale widoczna gołym okiem), w piątek zrobiłam beta hcg i po odczytaniu wyniku trochę się załamałam bo było 4,55.... dziś robiłam testy i tez pozytywne, wszystkie objawy się zgadzają (to moja druga ciąża), jutro idę powtórzyć betę i mam ogromna nadzieje ze urosła. Dodam jeszcze ze w tym cyklu zauważyłam u siebie dużo późniejsza owulacje niż zwykle. Trzymajcie proszę kciuki, i może macie coś do powiedzenia, jakieś doświadczenia? Ps. Wiem ze beta poniżej 5 odczytuje się jako brak ciąży ale czytałam wypowiedzi kobiet które startowały nawet od 1,2 i później szło piorunem. Serdecznie Was pozdrawiam!
Hej, u mnie też owulacja była później, na pewno nie normalnie. Powinnam dostać okres 13.01, 21 robiłam bete wyszła ok 400 A po 2 dniach 900. To by wskazywało na 4tc a wg om powinien być 6tc. Zobaczymy jak na wizycie, mam 4.02, o ile coś będzie w ogóle. To był mój pierwszy okres po porodzie więc mógł nie byc zwykły cykl.

No, ale przepraszam bardzo jak chciał sexu to nie byłaś zła, a teraz nagle problem... Szkoda tylko Twoich nerwów. Dzieciątko Ci to wynagrodzi

Wiem ale mam teraz przeprowadzkę na głowie zakaz dźwigania i remont którego nie powinnam robić a coś muszę żeby jakoś mieszkać i jeszcze przeprowadzam się na 5 piętro [emoji27]jakoś dam radę tylko muszę psychicznie się ogarnąć

Hej, u mnie też owulacja była później, na pewno nie normalnie. Powinnam dostać okres 13.01, 21 robiłam bete wyszła ok 400 A po 2 dniach 900. To by wskazywało na 4tc a wg om powinien być 6tc. Zobaczymy jak na wizycie, mam 4.02, o ile coś będzie w ogóle. To był mój pierwszy okres po porodzie więc mógł nie byc zwykły cykl.
U Ciebie to beta wyszła konkretna powodzenia!

reklama
Do góry