Anastazja35x
Fanka BB :)
Zajebiscie dobija mnie samotność [emoji17]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie odrzuciło od majonezu i ciast. Słodkie w ogole mnie jakoś nie kręci. Konkrety bym wcinala tylko.
U mnie wiedza rodzice i brat i jedna przyjaciółka. Reszta kiedys tam przy okazji sie dowie. Jakos mi sie nie spieszy z informowanien calego świata żadne instagramy nie dowiedzą sie o moim szczęściu
Zajebiscie dobija mnie samotność [emoji17]
Majonezu i tak się jeść nie powinno, ze względu na surowe jajo.. mnie właśnie ciągnie do takiej sałatki jarzynowej, no ale bez majonezu to nie ma co..
Podziwiam was z tą kawą. Mi to ginekolog dała całą listę czego nie można jeść i pić.. i tak się tego trzymam. Ale jak tutaj czytam co wy jecie i pijecie to się zastanawiam czy to tylko ja tą listę wzięłam tak na serio że aż za serio.. :-(
Pokaż te listę, jak możesz to ci szybko zweryfikujemy
Po niemiecku jest...
Serio chipsy?
Mozarella na surowo może nie ale na pizzy czemu nie
Na popcorn tez bym nie wpadła, czemu nie mozna?