reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
Mnie odrzuciło od majonezu i ciast. Słodkie w ogole mnie jakoś nie kręci. Konkrety bym wcinala tylko.
U mnie wiedza rodzice i brat i jedna przyjaciółka. Reszta kiedys tam przy okazji sie dowie. Jakos mi sie nie spieszy z informowanien calego świata :) żadne instagramy nie dowiedzą sie o moim szczęściu :p

Majonezu i tak się jeść nie powinno, ze względu na surowe jajo.. mnie właśnie ciągnie do takiej sałatki jarzynowej, no ale bez majonezu to nie ma co..

Podziwiam was z tą kawą. Mi to ginekolog dała całą listę czego nie można jeść i pić.. i tak się tego trzymam. Ale jak tutaj czytam co wy jecie i pijecie to się zastanawiam czy to tylko ja tą listę wzięłam tak na serio że aż za serio.. :-(

Majonezu i tak się jeść nie powinno, ze względu na surowe jajo.. mnie właśnie ciągnie do takiej sałatki jarzynowej, no ale bez majonezu to nie ma co..

Podziwiam was z tą kawą. Mi to ginekolog dała całą listę czego nie można jeść i pić.. i tak się tego trzymam. Ale jak tutaj czytam co wy jecie i pijecie to się zastanawiam czy to tylko ja tą listę wzięłam tak na serio że aż za serio.. :-(

Pokaż te listę, jak możesz to ci szybko zweryfikujemy ;)

Majonez jest tak przetworzony ze nie wiem czy jajko tam znajde :p w życiu bym nie pomyślała ze nie moge go jesc.
Ja unikam surowego miesa, ryb surowych i w sumie tyle, kawy nie pije, papierosów nie pale. Ani w pierwszej ciazy ani teraz nie chce dac sie zwariować. :)

reklama
Serio chipsy? :p
Mozarella na surowo może nie ale na pizzy czemu nie ;)
Na popcorn tez bym nie wpadła, czemu nie mozna?

No serio, w opakowaniu chipsów żeby pozostały takie chrupiący jest zawarty jakiś kwas.. to samo popcorn..

Najgorsze dla mnie jest to że herbaty zwykłej czarnej nie wolno!! Ja tylko taką piłam.. a teraz próbować miałam rumianku, imbiru, roiboss.. beee, żadna mi nie smakuje..

Do góry