Wczoraj wieczorem oglądałam telewizję jak miałam mdłości i dzisiaj jak tylko spojrzę na telewizor to od razu niedobrze mi się robiZ abstrakcji - odrzuciło mnie od ketchupu, kawy i czekolady.
Przebijecie? Od czego was odrzuciło?
reklama
Aldona1987
Fanka BB :)
Współczuje wam tych wszystkich dolegliwości. Ja się czuje normalnie - żadnych dolegliwości jak w ciąży. Żadnych wymiotów, nudności (miałam w 7 tc jedynie).
Dziewczyny pijecie kawę w ciąży? Bo ja od połowy grudnia w ogóle.. a mam taką ochotę! Zreszta ogólnie wielu rzeczy nie jem i nie pije.. tyle się naczytałam że zgłupieć można.
Ps. Ściągnęłam aplikacje na telefon i od razu lepiej. Polskie znaki
Dziewczyny pijecie kawę w ciąży? Bo ja od połowy grudnia w ogóle.. a mam taką ochotę! Zreszta ogólnie wielu rzeczy nie jem i nie pije.. tyle się naczytałam że zgłupieć można.
Ps. Ściągnęłam aplikacje na telefon i od razu lepiej. Polskie znaki
Anastazja35x
Z abstrakcji - odrzuciło mnie od ketchupu, kawy i czekolady.
Przebijecie? Od czego was odrzuciło?
Papierosy i bardzo dobrze nie wiedziałam że w ciąży jestem i przestały mi smakować .Kawę piłam po 5 dziennie a teraz wole inkę . Słodycze lubię ale teraz pochłaniam ehh
martoosia04
Ja odstawiłam czekolade. Nawet ukochana Milka Oreo na mnie nie działa. Słodkie mnie odrzuca po prostu.
Kawy prawie tydzień nie piję. Nie smakuje mi.
whew_o
Zaangażowana w BB
Oo słodycze też mnie odrzuciły blee , wszystko o połowę mniej jem :/ wszystko dla mnie jest za słoneJa odstawiłam czekolade. Nawet ukochana Milka Oreo na mnie nie działa. Słodkie mnie odrzuca po prostu.
Anastazja35x
Dla mnie wszystko jest przesolone
Aldona1987
Ja to mogłabym wszystko jeść i to tonami najlepiej. Ale postanowiłam sobie chociaż z kolacji całkiem zrezygnować albo tylko mały kefir pic. Inaczej będę wyglądać jak kulka i to szybciej niż bym tego chciała.
Aleeksandraa
Zaangażowana w BB
Kawa to moje drugie życie. Tak było w pierwszej ciąży i teraz (6tc). 2 kubki kawy z mlekiem dziennie. W tej ciąży czuje się mega słabo. A dziś to już w ogóle lipa. Nie wiem może od tego że od wczorajszego wieczora biorę duphaston... :/ póki co ze 2-3 razy dziennie poczuje że mnie mdli, ale bez wymiotów. W pierwszej ciąży gdyby nie brak okresu i rosnący brzuch to nie poczulabym że w ciąży jestem ale to było lato, słoneczko, ciepełko, żyć się chciało. A teraz...
reklama