Marioola91
Zaciekawiona BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tak samo... czułam, że będzie syn [emoji39] pierwsze body kupiłam z dinozaurem. [emoji23] A tu córeczka...Ja w poprzedniej ciąży byłam przekonana, że noszę chłopca, lekarz najpierw nie mógł nic zobaczyć, potem nie pytałam i chyba dopiero w szóstym miesiącu dowiedziałam się, że mój Maciej to dziewczynka. Przez jakiś czas była więc Maciejka, a ostatecznie została Marysia. Teraz już nie ufam za grosz swojej intuicji, która znowu mi podpowiada, że to chłopiec.
Przeczucie mam na dziewczynkę, syn mówi że dziewczynka, z Ramzi wychodzi dziewczynka. Syn to właściwie nie przyjmuje do wiadomości ze może być chłopiec [emoji23][emoji23]Dziewczyny a macie jakieś przeczucia co do płci? Ja jakoś myślę że u mnie dziewczynka się kroi.
U mnie pierwsza ciaza... nie wychodziłam z wc, wszystkie możliwe objawy miałam. - córkaJa marze o córce, ale znając moje szczescie bedzie trzeci chłopak, dlatego na syna sie nastawiam. Aczkolwiek mini nadzieje daja mi zupełnie inne objawy ciąży. Jakby przeciwieństwa.
A chiński kalendarz u mnie nie sprawdził sie przy 1 dziecku w ogole.