Klauduśka23
Fanka BB :)
U nas to pierwsze dziecko wiec wszystko jedno czy będzie chłopiec czy dziewczynka [emoji3] moja teściowa marzy o wnuczce bo ma już 5 wnuków [emoji23][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja teściowa ma 2 wnuków i też marzy żeby w końcu zostać prawdziwą babcia jak to ona mówi heheU nas to pierwsze dziecko wiec wszystko jedno czy będzie chłopiec czy dziewczynka [emoji3] moja teściowa marzy o wnuczce bo ma już 5 wnuków [emoji23][emoji23]
Moja teściowa ma 2 wnuków i też marzy żeby w końcu zostać prawdziwą babcia jak to ona mówi hehe
A widziałyście dziewczyny chiński kalendarz planowania płci? Sprawdza wam się? Według niego moja córka powinna być synem, teraz też pokazuje chłopca, za to większości znajomym się sprawdza w 100%Zobacz załącznik 935074
U nas może by było 4 zależy co tam szwagierce i mi wyjdzie hehe...może nawet dwie wnuczki teściowa będzie miećHaha No to rzeczywiście [emoji3]
U nas jakby był chłopak i sobie pomyśle, że za kilka lat 6 łobuzów zacznie szaleć to już się boje [emoji23]