reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
Na początku jest ciężko...ale później już idzie hehe

Mam pytanko...miała któraś z was takie pieluszki muslinowe? 9 lat temu to tetra była hehe

Jeju dziewczyny a ja wszystko co miałam noworodkowe, niemowlęce pooddawałam, posprzedawałam, powyrzucałam. Jeśli USG potwierdzi ciąże to zaczynam kompletnie od zera [emoji23]

Ja na szczęście mam ciuchy po synu:) (gorzej jak dziewuszke będę miała, to nie mam prawie nic :))troche zabawek tez. A tak jakoś wszystko zostawiłam...1,5 roku temu pożyczyłam szwagierce, teraz mi stopniowo oddaje hehe...2 raz nie pożyczę bo akurat mam termin miesiąc po niej :p:D

Ja po pierwszej ciąży wszystko zostawiałam, coś czułam że drugi będzie też syn [emoji23] po drugiej ciąży ja byłam przekonana ze już wiecej tego nie bede potrzebować. Ludzie się pytali a kiedy trzecie bo dziewczynki nie ma, ja szłam w zaparte że to koniec, nie ma mowy... Jeny jakie to życie potrafi platac figle. Tak sie psychicznie nastawiłam że wiecej dzieci nie planuje że teraz naprawdę ciężko jest to wszystko w głowie poukładać.

reklama
@Kara88 brawo za mobilizacje!!! Ja się trochę zmusiłam do pracy ale prasowanie leży ;)
@Marioola91 moj mąż lubi biegać. Ale jemu bardziej niż zimowa pogoda przeszkadza smog. U nas spory problem z zanieczyszczeniem. Ale w tym roku Mikołaj o nim pomyślał i przyniósł maskę antysmogowa hehe ;)
A ja mam wieczorne nudności i pobolewanie podbrzusza. Wy pierwsze koty za płoty a u mnie 4t2d ^^

Do góry