reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Tez mam psa, golden retrievera ktory zrzuca siersc caly rok [emoji23] ale takiego syfu za tyle pieniedzy nie kupie [emoji846]
Mój pies to samo. Linieje cały rok [emoji23] Na dodatek kruczoczarny a podłogi jasne. I zakochał się w mym jasno szarym dywanie. Ehhh... Wybaczam staruszkowi i cierpliwie odkurzam. [emoji39]

A ja mam kota i sierść też jest wszędzie nawet w pampersie. Psa mam labradora ale staruszka została u mamy bo nie mamy jeszcze ogrodzonej działki .

Hehe no ja też jeszcze królika i ten tez linieje bo to taki mięsno futerkowy a nie miniaturka. Kajtosław się zwie. Moje dziecko wyzebralo od wujka więc uratowany przed zjedzeniem.
Ach i jeszcze rybki - te na szczęście sierści nie gubią. [emoji13][emoji1]

reklama
Do góry