Chloe.Chloe
Fanka BB :)
A czy Wasze usg tez trwalo 3 minuty? Jedno przylozenie glowicy i juz?Ja już po usg bioder. Niby ok ale Mam szeroko odwodzić przy przebieraniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A czy Wasze usg tez trwalo 3 minuty? Jedno przylozenie glowicy i juz?Ja już po usg bioder. Niby ok ale Mam szeroko odwodzić przy przebieraniu
Tak szybka wizyta pyk pyk w sumie wszystko 5 minA czy Wasze usg tez trwalo 3 minuty? Jedno przylozenie glowicy i juz?
Będzie nam Ciebie brakowało i Twoich poradDziewczyny ze względów osobistych zdecydowałam się usunąć konto. Napisałam do administratorki, ale nie wiem ile to potrwa. W każdym razie, jak zniknę nagle, to nie padłam trupem. Cudowne jesteście wszystkie :*
Był z dziewczyną w restauracji i zatrzymało mu się serce . Zmarł przy stoliku.Przykro mi
A co mu się stało ?
Ja też mam szczepienie 20.12My też., 20.12
A czy Wasze usg tez trwalo 3 minuty? Jedno przylozenie glowicy i juz?
Jestem zaNo wlasnie a moze pomyslimy o czyms bardziej tajnym, bo tu kazdy sobie moze wejsc i poczytac nasze zale
I ja też zostanę do końcaJo będę do końca. Jak kapitan na statku [emoji4]
Dobrze chociaż do fT4 dopłacić. Bo samo TSH wolno się zmienia i nie daje całego obrazu. Musisz być bez tabletki rannej po prostu.Dobrze mi się tu pisze.... Może być prywatny będziemy więcej zdjęć dawać może i AniaStar zostanie?
Ja na szybko muszę iść w piecu palić, wszystko według planu mam skierowania za tydzień szczepienie, jutro też wariacki dzień,
Seremida weź mi tu napisz lekarz nie dał mi na ft3 i ft4 bo powiedział że zobaczmy samo tsh jak będzie źle to wtedy zrobię te dodatkowe a tak to że nie trzeba już któryś raz się spotkałam że nie dają i co jak wynik będzie ok to znaczy że mam już nic nie robić? Czy lepiej dopłacić i od razu zrobic wszystko? Aha nie muszę być na czczo?
Aha jeszcze seremida wyślij info które pampersy babydream były lepsze? Bo dziś otworzyłam dwójki takie zielone opakowanie i są takie jak pampers premium care miękkie i delikatne to trójki które to są????
Dla małego wyzebralam wszystko, morfologie, crp, żelazo, tsh jutro jadę i mu zrobię..
Lece palić póki zasnął
Ta FB juz jedna grupa tajna jest, ale Ania z niej też odeszłaAle właśnie o to chodzi ze chyba nie można go zamknąć.. bo jakby było można to by było najlepsze rozwiązanie.
Ale trzeba pomyśleć o czymś bardziej tajnym myśle by w przyszłości nikt nie odszedł a i może @StarAnia by wróciła w takim przypadku ..