18grudzien
Fanka BB :)
O super....Miki gada do lisa i nawet go łapie. Dorasta mi dziecko. Wczoraj jeszcze miałgo gdzieś a teraz prawie 20 minut ma zajawkę. No kocham! ❤Zobacz załącznik 915291
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O super....Miki gada do lisa i nawet go łapie. Dorasta mi dziecko. Wczoraj jeszcze miałgo gdzieś a teraz prawie 20 minut ma zajawkę. No kocham! ❤Zobacz załącznik 915291
No racja. Ważne wszystko ok i powoli zapomimy o bólu jaki przeszliśmy przy porodach, jeśli można go zapomnieć oczywiścieWiesz, po porodzie naturalnym też nie zawsze jest od razu pięknie. Jak popękasz to też się jest uziemionym z początku. Ja 2 tyg przelezałam a hardcore zrobił sie dopiero 4 dni po porodzie i gdyby nie mąż to bym wróciła chyba do szpitala bo bym sobie rady nie dała
Także nie przejmuj się że wyszło jak wyszło bo i po sn mogło być ciężko. Ważne że z dzieciątkiem wszystko ok i bezpiecznie na świat wyszło
Czyli mój nie odbiega od normy, cóż oni by bez nas zrobiliMój jak ma kupić dwie rzeczy trzech zapomni a przyniesie cztery niepotrzebne...
Ja mam 0rh- maz ma ARH+ i szczerze powiedziawszy nie wiedzialam, ze ma to na cokolwiek wplyw po ciazyMa morfo jak niżej. Miesiąc temu miał hgb 11,4, ale przy normie 12-17 (inny przelicznik), niższe płytki były i wyższe mcv. Ja Miłoszowi robiłam już dwukrotnie morfo po wyjściu ze szpitala. A Wy macie konflikt w układzie rh czy w grupach głównych?Zobacz załącznik 915281
Boski Mikołaj .Miki gada do lisa i nawet go łapie. Dorasta mi dziecko. Wczoraj jeszcze miałgo gdzieś a teraz prawie 20 minut ma zajawkę. No kocham! ❤Zobacz załącznik 915291
Witam serdecznie. Mam nadzieję że katarek szybko minie dużo zdrówka życzę.Dzien dobry wszystkim! Witam nowa kolezanke
Nasza nocka znosna- po wieczornym odciagnieciu frida Leos zjadl i pospal. Przy drugim karmieniu mimo odbekniecia bardzo ulal (a w zasadzie mu sie to nie zdaza), tak, ze ja mialam koszulke, a on bodziaka do zmiany. Marudny byl dopiero rano i mimo odciagania z nosa, noc nie wylazlo, ale odetkalo na tyle, ze mogl zjesc. Niestety nie bylo porannego gugania i usmieszkow. Moje dziecko juz robi smutna podkowke i placze lezkami, a mi sie wtedy serce kraje i chcialabym wziac na siebie ten katar i smutna minke
Przede mna pracowity dzien. Zakupy, apteka (maz nadal chory), a i mieszkanie warto troche ogarnac.
Napisze jak @GoJ - cos mialam pisac, ale nie pamietam co.
Aha- macie nebulizatory? Czym rozmiekczacie katar przed odciaganiem? Ja stosuje NaCl, ale moze sa lepsze rzeczy?
Aha- fajne artykuly znalazlam u Pana Tabletki- o aspiratorach i nebulizatorach- polecam. Nie mam pod reka linku, a Leos placze
Każdy ma swoje lęki i preferencje ale co do jednego myślę że wszystkie się zgodzą, kazda z nas chciała szczęśliwie urodzić zdrowiutkie maleństwa i nie ważne czy sn czy cc.Ja tez chcialam cc i nie wyrazilam zgody na porod sn
Ja też używamy soli fizjologicznej i frida odciagam, czasami ma takie wielkie gluty że zastanawiam się gdzie to się mieści w tak małym nosku.Mój też robi te smutne minki a mi się wtedy chce płakać razem z nim.
Ja też stosuje sól fizjologiczną i nie mam problemu z odciąganiem . Może dziewczyny poradzą coś innego
Ja też nic nie gotuje dzisiaj , niech zjedzą coś we własnym zakresieKurde piekna pogoda a ja zamulam w domu nic mi się nie chce dosłownie nic syf w domu i nie mam weny, mały steka też już pomału mam go dość.... Także wybaczcie nawet nic nie gotuję,... Oszaleje w tym domu... No nic