reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Według nowych zasad bądź tez mody to niezależnie czy kp czy mm to rozszerzanie od 6. Ja i tak będę postępować jak przy każdym czyli po 4 bo mnie szlag trafi co dwie godz karmić , czy po 4 razy wstawać w nocy.
Matko jedyna moje panny żyją zdrowe żadnych problemów ja będę czekać pół roku! A później dzieci gryźć nie umieją bo kuźwa do 8miesiaca życia papki dostają!

Ja mam dzisiaj kryzys. Niewyspana i zmeczona jestem, nic nie moge zrobic, bo ksieciunio zyczy albo jesc albo na raczkach byc. Spac nie chce, na spacer boje sie wychpdzic, bo jak nie spi to ryczy. Az wstyd mi to pisac, ale dzisiaj oddalabym go do zlobka. Potrzebuje towarzystwa doroslego czlowieka i rozmowy, wyjscia z domu dalej niz do najblizszej przecznicy..
Curry jem- oby pomoglo na samopoczucie, a moj cyckowy okupant zaaresztowany w lezaczku (w tle). Zobacz załącznik 914517

oj doskonale Cie rozumiem, ja dzisiaj tez
mialam ciezki dzien, z cala masa placzu i marudzenia, tez mam mego kryzys. Na dluzsza drzemke zamowilam sobie sushi, zeby miec jakakolwiek przyjemnosc w coagu dnia. No i jeszcze jeden pozytyw dziewczyny- udalo mi sie ksieciunia przeciagnac o godzine ze spaniem-usnal o 18, nie o 17... jutro kolejny krok-15 minut dluzej... heh
A teraz relaksuje sie w wannie i nadrabiam forum :)

Zaj..na po łokcie!
Ogoliłam jedną nogę i krzyki że Miki się drze. Frytownica się wypie..liła jak sprzątałam kuchnię i cały olej z niej na podłogę. A w południe odsypiałam chu...ową noc razem z Mikim co wiąże się z tym że smrodek teraz od 15:30 nie spi w ogóle. Także tego...

reklama
Do góry