KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
Smarowanie brzucha chyba tak naprawdę nic nie daje . Ja smarowałam bio oli codziennie a i tak mam rozstępy ma brzuchu .
A ja od 30 tygodnia przestałam smarować a i tak nie mam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Smarowanie brzucha chyba tak naprawdę nic nie daje . Ja smarowałam bio oli codziennie a i tak mam rozstępy ma brzuchu .
Skonczone 4 zacznę coś podawać oczywiście z rozsądkiemA zupki itepety to nie dopiero od 6 miesiaca?
Tak będziemy szczepićKochane czy szczepicie dzieciaczki na rotawirusty?
Matko jedyna moje panny żyją zdrowe żadnych problemów ja będę czekać pół roku! A później dzieci gryźć nie umieją bo kuźwa do 8miesiaca życia papki dostają!Według nowych zasad bądź tez mody to niezależnie czy kp czy mm to rozszerzanie od 6. Ja i tak będę postępować jak przy każdym czyli po 4 bo mnie szlag trafi co dwie godz karmić , czy po 4 razy wstawać w nocy.
Pierwsze co zacznę to kasze do mleka aby zagescic mu w brzuchu aby dłużej pospal taka maDka będęMatko jedyna moje panny żyją zdrowe żadnych problemów ja będę czekać pół roku! A później dzieci gryźć nie umieją bo kuźwa do 8miesiaca życia papki dostają!
Dziękujemy [emoji8] po spacerze jak zeszło i poodsysałam to teraz jakby lepiej jej się oddycha. Zobaczymy później.Zdrówka [emoji8]
Ja mam dzisiaj kryzys. Niewyspana i zmeczona jestem, nic nie moge zrobic, bo ksieciunio zyczy albo jesc albo na raczkach byc. Spac nie chce, na spacer boje sie wychpdzic, bo jak nie spi to ryczy. Az wstyd mi to pisac, ale dzisiaj oddalabym go do zlobka. Potrzebuje towarzystwa doroslego czlowieka i rozmowy, wyjscia z domu dalej niz do najblizszej przecznicy..
Curry jem- oby pomoglo na samopoczucie, a moj cyckowy okupant zaaresztowany w lezaczku (w tle). Zobacz załącznik 914517
Zaj..na po łokcie!Gdzie jest @GoJ ?
Wiecznie coś. Wózka mi na korytarzu nie pozwalają trzymać ale w mieszkaniu nie mam mieksca i pie..le ich ppoż skoro nie są w stanie zapewnić mi miejsca w jakiejś komórce lokatorskiej..@GoJ co tam u was ?
Mało się odzywasz pewnie dużo pracy w nowym mieszkaniu