reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Sila rzeczy kapie o podobnej porze-widze ze odlatuje i zamykaja sie oczy, nic nie jest w stanie go rozubudzic oprocz kapania. Caly moj misterny plan przetrzymywania o kilka minut pokrzyzowala zmiana czasu. Teraz musze zaczynac od poczatku, hej..
Ta zmiana czasu ogólnie jest beznadziejna . Ogólnie wszystko dobrze z tym chodzeniem spać o 17 gdyby nie ta dwu godzinna przerwa w nocy.

reklama
Ta zmiana czasu ogólnie jest beznadziejna . Ogólnie wszystko dobrze z tym chodzeniem spać o 17 gdyby nie ta dwu godzinna przerwa w nocy.

tak.. ja orzez te 2-3h w nocy jestem totalnie nieprzytomna, dlatego wlasnie postanowilam sobie ze sprawdze czy pozniejsze chodzenie spac zlikwiduje ta orzerwe czy nie :) zaczne go przetrzymywac po kilka minut od jutra

Dziewczyny,
Moj Kuba zasypia okolo 17 na sen nocny. Mysle, ze z powodu tak wczesnej pory zasypiani w nocy jest gorzej niz normalnie jest. Postanowilam, ze bede starac sie go przetrzykywac codziennie kilka minut dluzej ale po zmianie czasu on pada okolo 17-dzisiaj 17:22.. Musze cos z tym zrobic bo to chyba troche za wczesnie.
Dajcie prosze znac jesli macie jakies porady czy pomysly jak ten temat ugryzc.

Dzieki!!
Mój zasypia o 18i urządza sobie imprezkę od 3 w nocy także ostatnio się męczę i myślę właśnie przeciągnąć mu kapanie do 19

Kasia nuda?
Mój auto rozwalił...sarna
Nic mu nie jest ale przeżycie miałam jak zadzwonił.
Już mu holowanie ogarnęłam i wielbię się za wykupienie OC z AC.....
Dobrze że mąż cały i zdrowy.

A my po kąpieli i cycowej butelce. Jak przy karmieniu i po ale na rękach spała tak gdy ją się położy to w duszy ma spanie... Ech...

reklama
Tak się dobrze śpi u mamy na rączkach...
1541441487776.jpg

Załączniki

• 1541441487776.jpg
    1541441487776.jpg
    403,4 KB · Wyświetleń: 398
Do góry