reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
@agaroko
@StarAnia

Zamontowalam córkę w tej kółkowej i jestem ciekawa opinii czy mogę tak chodzić z taka krótka (Na stronie jest napisane że ona na rozmiar s-xs jest, hehe, a ja dorodne l-xl :rolleyes2:
@StarAnia , jak ja mam to zrobić by te kółka tak nie zjezdzały blisko małej jak dociągam ? Bo ona wtedy, wydaje mi się, trochę krzywo jest.

P.S. przedpokój w remoncie, proszę się nie przyglądać fotce za bardzo :D

Załączniki

• 20181103_192637.jpg
    20181103_192637.jpg
    348,8 KB · Wyświetleń: 140
  • 20181103_192538.jpg
    20181103_192538.jpg
    480,1 KB · Wyświetleń: 154
  • 20181103_192519.jpg
    20181103_192519.jpg
    525,4 KB · Wyświetleń: 150
  • 20181103_192627.jpg
    20181103_192627.jpg
    543,2 KB · Wyświetleń: 141
Ostatnia edycja:
Dziś mój starszy syn ma 7 urodziny. Byli chrześni z trójką dzieci 14, 10 i 1,5 roku oraz babcia i prababcia no i my.
Mały od ra drzemki po 15 minut - standard. Jak codzien. Myślałam że będzie kiepsko z nim bo będzie marudził a on ... Drzemka na tacie... Potem mówię przełoze go na kanape bo i tak spania nie będzie bo stół trzeba rozstawić talerze itd... a normalnie to mój oddech go budzi... a on na tej kanapie śpi.. goście przyszli. Śpi. Tort. Sto lat. Prezenty. Zabawy dzieci. Śpi. Przebudził się. Trochę mleka ale może z 50 ml i śpi dalej... Obudził się pod koniec imprezy. I kto mi uwierzy że on nie chce spać w ciągu dnia?

reklama
Ja kąpie też mała codziennie ale raz w tygodniu nie ,więc jak np poniedziałek wtorek to w środę nie kąpie i później już do końca tygodnia kąpie

Do góry