No w sobotę czy tam z piątku na sobotę odeszły mi wody tzn. wysączały się. Kazali przyjechać na IP. To jakoś po 4h trafiłam na IP a oni mnie na porodówkę. Na tej porodówce 10h nic się nie działo. Chcieli dać OXY ale e chciałam... To się wpisałam na żądanie. Kazali w niedzielę na KTG przyjść to przyszłam. Ale że tam niby nie było skurczy to kazali we wtorek na wywołanie przyjść bo bez wód to nie chodzić do terminu. No to myślę fajnie. Odprawiłam męża i dzieci na wakacje i poszłam spać. Koło 1:00 obudziłam się siku i bolał mnie brzuch. Wzięłam nospę, apap, buscopan i poszłam do wanny. Pisałam sobie z @kasiaczek89pl. I jednak zdecydowałam się wezwać karetkę. Jak przyjechali to już miałam dość a kazali mi wstać z łóżka wstałam poszłam do przedpokoju założyłam kapeć wyszła główka nie zdążyłam włożyć drugiego wyszedł cały... No i tak...No właśnie - jak to się odbyło? Bo ja nie w temacie
reklama
Już nie...Czy Wasze dzieci też w ciągu dnia są co godzinę głodne? Do mojego 6-tygodniowego gargamela nie potrzeba zegarka
18grudzien
Fanka BB :)
Ale żarcia!!!!Hejka. Ja niewyspana. Młody jęczał. Seksy się mi nie śnią bo nie maja kiedy. Stosuje na żywo. Upiekłam ciasto , rosół gotowy teraz pora na drugie. Warzywa na sałatkę gotowe tylko pokroić , a na wieczór placki ziem z pieczarkowym i coleslaw. Ciepło jak diabli. Stary coś tam grzebie koło domu... młody podsypia trochę. Leciiiiiiiiiii
18grudzien
Jakiś on duży??!Spacerujemy
Zobacz załącznik 913050
Pogoda boska a mnie coś brzuch skurczowo boli... Albo na kaka albo na cocia jeszcze nie wiem
kasiaczek89pl
Ale żarcia!!!!
A bo tak jakoś głodna z tego niewyspania chodzę
Aaale jazda.teraz tak lekko o tym piszesz...No w sobotę czy tam z piątku na sobotę odeszły mi wody tzn. wysączały się. Kazali przyjechać na IP. To jakoś po 4h trafiłam na IP a oni mnie na porodówkę. Na tej porodówce 10h nic się nie działo. Chcieli dać OXY ale e chciałam... To się wpisałam na żądanie. Kazali w niedzielę na KTG przyjść to przyszłam. Ale że tam niby nie było skurczy to kazali we wtorek na wywołanie przyjść bo bez wód to nie chodzić do terminu. No to myślę fajnie. Odprawiłam męża i dzieci na wakacje i poszłam spać. Koło 1:00 obudziłam się siku i bolał mnie brzuch. Wzięłam nospę, apap, buscopan i poszłam do wanny. Pisałam sobie z @kasiaczek89pl. I jednak zdecydowałam się wezwać karetkę. Jak przyjechali to już miałam dość a kazali mi wstać z łóżka wstałam poszłam do przedpokoju założyłam kapeć wyszła główka nie zdążyłam włożyć drugiego wyszedł cały... No i tak...
5580 wagi i 62 cmJakiś on duży??!
Powiedz mi jeśli na decyzji mam że wniosek złożyłam 8.08.2018 a dalej przyznają świadczenie od 1.11 to co nie będę mieć wrównania za sierpien wrzesien i październik??
Bo to był fajny poród poza bólem ale to półtorej godziny i po bólu i poza 10h bezowocnego gnicia na porodówce... Zresztą ja mówiłam ze 2 miesiące przed porodem że urodzę w domu i że 27.08 . Mam na to dowód w postaci postów tu - se będę musiała znaleźć i wydrukiwaćAaale jazda.teraz tak lekko o tym piszesz...
Najlepiej bo stary w niedzielę o 21 wyjechał a już po 7h zadzwoniłam że leżę w szpitalu z młodym... To się rozłączył bo myślał że głupue żarty robię
Fajnie że dobrze wspominasz i że z Wami wszystko okBo to był fajny poród poza bólem ale to półtorej godziny i po bólu i poza 10h bezowocnego gnicia na porodówce... Zresztą ja mówiłam ze 2 miesiące przed porodem że urodzę w domu i że 27.08 . Mam na to dowód w postaci postów tu - se będę musiała znaleźć i wydrukiwać
Najlepiej bo stary w niedzielę o 21 wyjechał a już po 7h zadzwoniłam że leżę w szpitalu z młodym... To się rozłączył bo myślał że głupue żarty robię
reklama
D
Deleted member 180961
Gość
Czy Wasze dzieci też w ciągu dnia są co godzinę głodne? Do mojego 6-tygodniowego gargamela nie potrzeba zegarka
Tak, w ciagu dnia karmie zdecydowanie czesciej co godzine, dwie, no chyba zebidziemy na spacer to wtedy pospi ze 3 godzinki