reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny butelkowe, jak radzicie sobie z czkawka? Bo ja zawsze dawalam na chwile cycka, ale teraz jak jest miekki to nie chce go chwytac, nie wiem jak sobie z nim poradzic bo go meczy strasznie:p
Mój czasem też nie chce chwytać i po prostu biorę go wtedy na przeczekanie. Ale zazwyczaj daje cycka trochę się napije i przechodzi :)

Byliśmy z Juniorem na cmentarzu. I krew mnie zalała na fotelik. Mamy jakiś stary model Graco z bazą. Już starszak z niego korzystał. Że też zapomniałam jaki to grzmot nie fotelik. Normalnie wpięta baza i fotelik w nią a głowa młodego pochylona do przodu i w zasadzie wisi podtrzymywałam mu tą główkę i wrócilam zmęczona psychicznie. Czemu tak jest? Ktoś się zna?
@StarAnia ?
Miał być z bazą bo wygodnie... Niby na tym kółeczku z boku wskazuje że jest ok ale nie jest.do tego jest taki masywny że wypijam młodego w fiteliku i idę i jest tak ciężko że szok...

Ostatnia edycja:
Dziewczyny bo panikuje.

Mam wyniki krwi i kilka opcji mam obniżone i czytam w necie i wszystko to wskazuje na niedokrwistosc, anemię a także białaczkę ...!!!!

Poczytalam o białaczce u noworodków i mi pasuje niby.. bo ciężko oddycha bo charczy, ostatnio na 7 butelek na dzień to 3 zje całe a resztę po 20-30 ml, myślałam ze dlatego ze dokarmiam cycem a teraz boje się ze to chorobowe.. komentarz do wyniku pewnie będzie w poniedziałek.. wrzucę tu może któraś sue orientuje

IMG_4920.JPG

Załączniki

• IMG_4920.JPG
    IMG_4920.JPG
    113,6 KB · Wyświetleń: 293
reklama
Do góry