reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

U mnie tak, że w styczniu 16 ja urodziny, 21 stycznia imieniny również tego dnia jest dzień babci, 22 dzień dziadka, 12 stycznia młodszy brat imieniny, 19 stycznia starszy brat imieniny, 30 stycznia szwagra(męża brat) imieniny (tego dnia dowiedziałam się, że jestem w ciąży z Julką [emoji14]), 11 lutego mamy rocznice ślubu. A jeszcze dodam, że 21 grudnia szwagier ma urodziny, 25 grudnia teście i szwagierka brali ślub oczywiście teście dawno już, ponieważ teściu już nie żyje to rocznicę obchodzi tylko szwagierka z mężem. Moja siostra i mój mąż mają tego samego dnia urodziny 5 sierpnia, w marcu 16 siostra imieniny, 20 marca starszy brat urodziny, 26 marca młodszy brat urodziny, a w czerwcu 22 szwagierka urodziny(męża siostra), 23 czerwca teściowa imieniny, a 24 czerwca szwagier urodziny (szwagierki mąż).

No to chyba wszystko... A nie 3 kwietnia mój ojczulek ma imieniny, teściu też tego samego dnia obchodził bo obydwoje Ryśki i też tego samego dnia ja i mój mąż się poznaliśmy i praktycznie od tego czasu jesteśmy razem, 3 kwietnia 2019 będzie jak 19 lat jesteśmy razem...

reklama
Dziewczyny oglądaliście program Uwaga , normalnie aż się poryczalam , jak to jest możliwe że w czasie porodu porodu umiera dziecko A kilka godzin umiera matka , bo oczywiście Polskie szpitale nie są w ogóle wyposażone w sprzęt ani w personel [emoji22]

W mojej okolicy były ostatnio trzy przypadki , raz dziecko , raz matka od bliźniąt i raz oboje. Przykre:/

Hejka. Ja niewyspana. Młody jęczał. Seksy się mi nie śnią bo nie maja kiedy. Stosuje na żywo. Upiekłam ciasto , rosół gotowy teraz pora na drugie. Warzywa na sałatkę gotowe tylko pokroić , a na wieczór placki ziem z pieczarkowym i coleslaw. Ciepło jak diabli. Stary coś tam grzebie koło domu... młody podsypia trochę. Leciiiiiiiiiii

Spacerujemy
20181102_123441.jpg

Pogoda boska a mnie coś brzuch skurczowo boli... Albo na kaka albo na cocia :) jeszcze nie wiem :-D

Załączniki

• 20181102_123441.jpg
    20181102_123441.jpg
    881,4 KB · Wyświetleń: 335
Ja też prezenty kupuje w listopadzie już .
Żeby mieć z głowy
Ja tak samo :) W tym roku robię kalendarze rodzicom i dziadkom. W zeszłym roku zrobiłam mojej mamie i uważam że to super prezent . Można samemu zrobić cały projekt i nie wychodzi drogo a później można sobie zostawić zdjęcia na pamiątkę :)

Hejka wszystkim [emoji5] Jejku jaki był hardcorowy dzień wczoraj, tzn chodzi o te jazdy z cmentarza na cmentarz ale za to pogoda dopisała [emoji846] Z siostrą postanowiłyśmy, że na jeden cmentarz pojedziemy tak gdy będzie już się ściemniać, oczywiście ja z Julką, młoda chyba już też na tyle zmęczona była że taki koncert dała mi że w pewnym momencie musiałam ją z wózka wyciągnąć i nieść, dobrze że nawet wieczorem było
ciepło [emoji6]

Już po Wszystkich Świętych, dziś Zaduszki, a od jutra Sezon Na Sprzątanie Świąteczne Uważam Za Otwarte [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

A wczoraj gdy odpalałam jeden ze zniczy to o mało nie zjarałam sobie włosów [emoji23] Miałam je rozpuszczone i gdy odpaliłam zapalniczke to włosy weszły w znicz i delikatnie końce podjarłam i śmierdziałam jak opalany kurczak [emoji37]

Dziś już mąż wraca i udało się że będzie koło 13 więc o tyle dobrze że nie musimy czekać do wieczora.

A moja Julka już zaczyna gaworzyć i się uśmiechać, jeszcze są to rzadkie momenty ale już są i serducho moje się cieszy gdy sprzeda mi uśmiech [emoji7][emoji7][emoji5]
Trzeba uważać przy tych zniczach. Ja kiedyś miałam nową taką śliską kurtkę i gdzieś chciałam postawić znicz i w rękawie taka wielka dziura mi się wytopiła.

reklama
Do góry