AgulaK82
Fanka BB :)
U mnie tak, że w styczniu 16 ja urodziny, 21 stycznia imieniny również tego dnia jest dzień babci, 22 dzień dziadka, 12 stycznia młodszy brat imieniny, 19 stycznia starszy brat imieniny, 30 stycznia szwagra(męża brat) imieniny (tego dnia dowiedziałam się, że jestem w ciąży z Julką [emoji14]), 11 lutego mamy rocznice ślubu. A jeszcze dodam, że 21 grudnia szwagier ma urodziny, 25 grudnia teście i szwagierka brali ślub oczywiście teście dawno już, ponieważ teściu już nie żyje to rocznicę obchodzi tylko szwagierka z mężem. Moja siostra i mój mąż mają tego samego dnia urodziny 5 sierpnia, w marcu 16 siostra imieniny, 20 marca starszy brat urodziny, 26 marca młodszy brat urodziny, a w czerwcu 22 szwagierka urodziny(męża siostra), 23 czerwca teściowa imieniny, a 24 czerwca szwagier urodziny (szwagierki mąż).
No to chyba wszystko... A nie 3 kwietnia mój ojczulek ma imieniny, teściu też tego samego dnia obchodził bo obydwoje Ryśki i też tego samego dnia ja i mój mąż się poznaliśmy i praktycznie od tego czasu jesteśmy razem, 3 kwietnia 2019 będzie jak 19 lat jesteśmy razem...
No to chyba wszystko... A nie 3 kwietnia mój ojczulek ma imieniny, teściu też tego samego dnia obchodził bo obydwoje Ryśki i też tego samego dnia ja i mój mąż się poznaliśmy i praktycznie od tego czasu jesteśmy razem, 3 kwietnia 2019 będzie jak 19 lat jesteśmy razem...