Mama7
Fanka BB :)
A dokładniej to na Radiowej naprzeciw WAT
Może być galeria w kilka wuzków zrobimy furorę
Ja przy hali wola
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A dokładniej to na Radiowej naprzeciw WAT
Może być galeria w kilka wuzków zrobimy furorę
Tak wlasnie kojarzylam, ze macie podobne problemy. W dalszym ciagu nie wiadomo u was czym to spowodowane?
Slodzio [emoji813]
A ja ciągle trafiam na tych boskich i mi się seksu z nimi chce
To co imię zrobić? Bo moj to torty, ciasta klepie i chatę sprząta
Mój to samo oprócz gotowania i stawiania domu także fajne te nasze chłopy...Mój tez sprząta , gotuje, pierze , prasuje , składa, zakupy , upiecz umie, auto naprawi, dom postawi , drzewo posadzi nawet syna spłodzi i jeszcze zarabia. Aaa i jeszcze się dziećmi zajmuje. Zadania robi. Do lekarza chodzi. Noooo także dość zadowolonam z męża.
Mój to samo oprócz gotowania i stawiania domu także fajne te nasze chłopy...
A ja mam spindolony humor. Byla polozna i tak wlasnie mi sie wydawalo, ze potowki malego to nie potowki. Ma wysypke no i teraz niewiadomo od czego. Nowych kosmetykow nie uzywalam. Dodatkowo po kazdym karmieniu dzisiaj tak ryczal, jakbym mu wrzatku do zoladka nalala. Ewidentnie cos mu nie pasuje. I kupa dzisiaj 4 razy juz byla, dwie ze sluzem ehh moze faktycznie szkodzi mu cos co jem :/
Tak ogolnie to nie jest markotny, teraz np lezy i sie smieje znowu do karuzeli, ale po cycku jest tragedia