reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

No tak powiedział pediatra. 6.11 idę na szczepienie to jeszcze raz zapytam o to
No bo u mnie też tak mówią więc coś w tym jest , bo ma tylko na twarzy więc skaza białkowa to to napewno nie jest , kupki ma normalne nie ulewa ani nie wymiotuje, więc jedyne pocieszenie, ale u Was jest identycznie jak u nas , powiększyłam sobie zdjęcie Twojej małej i moja ma dosłownie to samo. Tydzień temu nie miała tej kaszki tyle co teraz, mam nadzieję że kumulacja tych pryszczkow już nastąpiła, i nie będzie ich już więcej i że zaczną powoli znikać [emoji5]

reklama
Oglądała któraś live z Magda Karmienia, który wstawiłam? @Olka.fasolka Tobie gadali chyba o fazach mleka, prawda? Chociaż ostatnie 10-15 min sobie odtwórz ;)
Ja oglądałam ale nie całość, później doglądnę, uśmiałam się z tego że karmienie piersią prowadzi do próchnicy [emoji23][emoji23][emoji23] Ale babka ma ogromną wiedzę i fajne podejście do życia.

Pierwsze zdjecie jest że wczoraj A drugie z dzisiaj więc wydaje mi się że to ten trądzik
20181024_180335.jpg
20181025_131937.jpg

Załączniki

• 20181024_180335.jpg
    20181024_180335.jpg
    42,5 KB · Wyświetleń: 437
  • 20181025_131937.jpg
    20181025_131937.jpg
    51,1 KB · Wyświetleń: 440
reklama
A co sie dzialo ze mialas skierowanie na takir badania?
U nas oczko ropieje od porodu... chyba musimy sie wybrac do okulisty
No u nas tez praktycznie od porodu i wczoraj skonczyl 4 antybiotyk (kazdy po 7-10 dni) a od dzis jeszcze masc ma. Zobaczymy po dziesiejszym wymazie czy nie ma tej bakterii, bo oczy jeszcze troche ropieja. Ale na pewno jest lepiej niz bylo. Okulista sam zdziwiony skad mu sie w oczach wziely pneumokoki..

Do góry