reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Jeździcie z maluchami? Gdzie wybywacie? Na długo? Ja właśnie w domu też ciągle i fioła dostaje
Mnie tam ciagle dupa nosi. Ja codziennie gdzies jade albo jakas kolezanka na kawke wpada ale kiedys wiecej wpadalo bo wiekszosc do pracy powracala...brakuje mi na wsi mamusi z wozkiem. Z mloda juz w ikei bylysmy i 2x w galerii bo musialam na dupe cos kupic. A tak jak wybywamy to z psem na dlugie spacery treningi mlodych duzo czasu zajmuja to sie zawsze pogada. Ja juz wakacje planuje

reklama
Ja zaczekam chyba na święta z matą.
Wtedy kupię. Będzie miała 3 miesiące i myślę że to tak w sam raz .
Przyjaciółki córka ma teraz właśnie tyle i jest szał na matę bo mała bardzo lubi, widzi już te wszystkie zabawki, próbuje dotykać etc... A wcześniej miała wywalone
Także się wstrzymam
Mój zaczyna mnie etap że widzi swoją rękę /piastke i takiego zeza strzela hehe

Marciaa i gdzie na,wakacje byś chciała się udać? ;) fajnie że takie samodzielne jesteście, ja nie jeżdżę autem a chętnie bym gdzieś pojechała też się wyrwać.... :/ Olka fasolka bardzo ładnie wyglądasz i synek uroczy, i w tle widzę bujaczek/huśtawkę smiki baby swing? Ja mam taka zielona używana z olx, mój lubi się pobujac tam, i chyba się relaksuje tam bo zawsze kupę zrobi taka że do przebrania cały i pupa do mycia pod kran ;)

Olucha my juz w toruniu bylysmy. Dlaczego autem nie kezdzisz prawka brak???
Mysle o cieolych krajach blisko i gdzie bede mogla biegac z mala i spacerowac bo ja nie jestem plazowicz

Mialysmy isc ja szczepienie ale cos mi mowilo zebym nie szla. Poczekamy jeszcze

A Mikołaj śpi... Dzięki Bogu. Bo Teść kolegę skołował i jyż z 2h przerwą targają te graty...
Nie żebym leżała i pachniała... już fizycznie źle... MASAKRA jakaś... I czekam na te pieniążki a ich nie ma a bardzo by mi się dziś przydały...

Toruń bardzo ładny, byłam 2 lata temu przy okazji pobytu w Ciechocinku ;) ja jestem cykor, mam prawko ale boję się, nie umiem parkować :/ podziwiam was naprawdę , ja do samolotu bym nie wsiadła, a jakbym jednak wsiadła to cały pobyt skupiałby się na tym żeby nikt się nie rozchorował bo tam pewnie lekarza brak na takich wczasach. Agaroko też tak mam jak ty co pisałaś ostatnio że nie wiem jak ubrać do auta, do galerii itd.

Jeździcie z maluchami? Gdzie wybywacie? Na długo? Ja właśnie w domu też ciągle i fioła dostaje
Ja zawsze jeżdżę z małym do mamy , do babci , rodziny :) oszczędzam mu wyjść do galerii i sklepów . A na jak długo to różnie ostatnio u mamy byłam od 10 do 19 czyli calutki dzień , miałam wózek więc spacer był i wszystko :)

reklama
Marciaa i gdzie na,wakacje byś chciała się udać? ;) fajnie że takie samodzielne jesteście, ja nie jeżdżę autem a chętnie bym gdzieś pojechała też się wyrwać.... :/ Olka fasolka bardzo ładnie wyglądasz i synek uroczy, i w tle widzę bujaczek/huśtawkę smiki baby swing? Ja mam taka zielona używana z olx, mój lubi się pobujac tam, i chyba się relaksuje tam bo zawsze kupę zrobi taka że do przebrania cały i pupa do mycia pod kran ;)
Ja znowu nie wyobrażam sobie życia bez samochodu, bez tej niezależności :) A co parkowania to ja jak tylko jest możliwość to wybieram miejsce dalej od wejścia ale żeby było dużo miejsca :) A jak nie to też zawsze jakoś daje radę :)

Do góry