reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Wstaje właśnie do małego idę myć butelkę do kuchni a tam gorące grzejniki po północy jak wstawalam były już letnie więc Sąsiad który jest piekarzen wraca do domu o 2 i mi pewnie dołożył do pieca bo sobie też rozpala powiem wam że ostatnio mówil że będzie mu dokładać więc dla mnie to mega ulga bo dzieci wstaja i mają ciepło, rano do przedszkola Adasia zabiera mi koleżanka np mam ułatwienie mam i doceniam hihi

A już wiem co miałam pisac. Czy u Waszych dzieciaczków po szczepieniu na gruźlicę wyszedł taki wielki bąbel? Bo u nas jest dość spory i taki żółty w środku się jakby robił. To tak ma być?
Tak. Nie moczyć. Nie ruszać. Zostanie po tym taka blizna jaką zapewne masz ty na ramieniu. Dziwne że Cię bie uprzedzono. Ja o tym zapomniałam mimo że 2x po 2x to przechodziłam... ale mi w szpitalu powiedziała po jakim czasie od szczepienia się pojawi ten "pryszcz"

Ja dziś zobaczyłam na ręce u małego bąbel. Kamil mówi ze pewnie po szczepieniu. Ale jutro minął 4 tyg od urodzenia a ja go nie widziałam wcześniej, wiec nie wiem czy świeży czy był tylko nie zarobiłam uwagi..
One wychodzą dość późno właśnie jakoś w okolicy 1 msc. No mówię Miki zaraz 2 msc kończy a jeszcze mamy czerwoną plamkę i dopiero co ten ropień zniknął...

reklama
Pobudka na cycanie czy jeszcze nie śpicie ? :)

Ja jeszcze nie spie. Zaraz ide sie kapac i mam nadzieje, ze zdaze przed pobudka malego na karmienie

Ja też nie śpię jeszcze, byłam przekonana, że młoda śpi i poszłam pod prysznic, młodszy syn przyszedł że Julka płacze a ona nie płakała, ona się darła aż się zanosiła, to było koło 21 a zasnęła gdzieś godzinę temu. Ja już też idę spać, mam z godzinę może 2 snu...

Ja to jestem nocny marek i dopiero się kładę. Odkąd mała zaczęła dłużej w nocy spać to mój rytm biologiczny wraca so normy. Zasnęła przed 22, więc mam nadzieję, że jeszcze pośpi.

Ja też dopiero się zbieram spać ;) Miłosz już odbebnil pierwsza pobudkę, to mam nadzieję na te 2 godzinki snu teraz :)

Witam się na nocnej zmianie
To ja 21:30 max 22:00 już mam zliczone barany ;)
Wczoraj coś mi się stało. Przysypiałam dopiero i mój mózg jakiś dziwny impuls do ciała wysłał taki "przestrach"

Do góry