reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Espumisan mial przed delicolem ale nie bardzo pomagal. Po delicolu jest lepiej ale nie ma kupy. Masowanie brzuszka tez nie pomaga, tylko puszcza baczki. Mam nadzieje, ze dzis sie juz odblokuje :(
Ja podaję infacol, kolezanka polecaami Co linox, ma wieksze stezenie symetykonu i bakterie probiotyczne czy jakos tak, jej ten preparat poleciła lekarka.

Żyrandol... :-D
20181021_123754.jpg

Załączniki

• 20181021_123754.jpg
    20181021_123754.jpg
    276,7 KB · Wyświetleń: 377
reklama
@GoJ ważne, że żyrandol działa [emoji3]

Ja też Martynę zabieram wszędzie jak jakaś patomatka, ale mojego P nigdy nie ma, ja jestem ciągle sama i trzeba sobie radzić [emoji4] do rodziny jeżdżę co dwa tygodnie na parę dni 100 km w jedną stronę. Mała lubi jeździć autem, więc nie ma problemu.

Do góry