Chloe.Chloe
Fanka BB :)
Slonik jest super. Widzialam o nim film na youtube
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Slonik jest super. Widzialam o nim film na youtube
Ja tez nie zabieram malego do miejsc publicznych- chyba, ze musze.Ja byłam u pediatry jak miał miesiąc mały to on mówił że jeśli nie muszę to żeby go nie zabierać do sklepów , kościoła . Bo teraz dużo osób chorych .
Ja podaję infacol, kolezanka polecaami Co linox, ma wieksze stezenie symetykonu i bakterie probiotyczne czy jakos tak, jej ten preparat poleciła lekarka.Espumisan mial przed delicolem ale nie bardzo pomagal. Po delicolu jest lepiej ale nie ma kupy. Masowanie brzuszka tez nie pomaga, tylko puszcza baczki. Mam nadzieje, ze dzis sie juz odblokuje
Ja też... no poza przychodniami bo nie bywamA ja jako pato-mama zabieram młodego wszędzie. Sklepy, ginekolog, fizjoterapeuta, restauracje - no wszędzie [emoji14]
Żyrandol... Zobacz załącznik 909546
A ja jako pato-mama zabieram młodego wszędzie. Sklepy, ginekolog, fizjoterapeuta, restauracje - no wszędzie [emoji14]
Ja tez odchowana na niebieskim z dosypywaną krupczatką. W szoku byłam jak to usłyszałam