D
Deleted member 178444
Gość
Ja również na posterunku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O matko, a ja taką śpiąca, a mały diabolo nie chce spać [emoji14]Ooo wszystkie powstawały
Ja godzinę temu się podniosłam bo Młody zaczął coś marudzić, to poszłam przygotowałam stanowisko do przebierania i mleko podgrzałam wróciłam do pokoju a ten nadal śpi ...
To leżę na półsiedząco obok niego bo nie chce się kłaść bo wciąż wstawanie z pozycji leżącej mnie boli
Kinder Ty miałaś Cesarkę ? Ja drugi tydzień po i już mniej odczuwam ból. Więc spokojnie. Biorę przeciwbólowy na P.... Kurde nie chce mi się wstawać i sprawdzać. Jutro Ci napisze. Ale w szpitalu na pewno w kroplówce dostawałas.Ooo wszystkie powstawały
Ja godzinę temu się podniosłam bo Młody zaczął coś marudzić, to poszłam przygotowałam stanowisko do przebierania i mleko podgrzałam wróciłam do pokoju a ten nadal śpi ...
To leżę na półsiedząco obok niego bo nie chce się kłaść bo wciąż wstawanie z pozycji leżącej mnie boli
Kinder Ty miałaś Cesarkę ? Ja drugi tydzień po i już mniej odczuwam ból. Więc spokojnie. Biorę przeciwbólowy na P.... Kurde nie chce mi się wstawać i sprawdzać. Jutro Ci napisze. Ale w szpitalu na pewno w kroplówce dostawałas.
Moja też o 2.30 pobudka. Zjadła , zrobiła kupkę i śpi
Ciekawe jak dareczce idzie?
My już mamy zabukowany lokal na chrzciny. Robię tylko dla rodziców , dziadków i rodzeństwa . To i tak już 16 osób plus troje dzieci. Trzeba jeszcze do księdza iść. Mała dała pospać , aż ok 6 h, ale w dzień była tak marudna ,że sprzedałbym ją za 5 zł [emoji1377][emoji1377][emoji1377]
To oczywiście żart
Widzę ,że dobra pora na jedzonko dla maluchów.
W środę mamy wizytę położnej i pediatry. Jakoś mam traumę po tym szpitalu i nie lubię tego. Stresuje mnie to bardziej niż cieszy.
A wczoraj odpadł nam pępuszek. W sumie po 12 dniach )))
Ja mam często że nie pamiętam o której dawałam jeść, matko moja głowa . [emoji33]I my nie spimy obudzil mnie taki krzyk, ze az sie wystraszylam. Nie pamietam o ktorej dostal cycka przed snem, wiec nawet nie wiem ile spalismy