xnightfall94
Fanka BB :)
U mnie tez ostatnio(tydzień temu) było 3 kg, ale nie wydaje mi się to jakoś dużoTaaa... mi też ginekolog powiedział 4 września, że już wszystko gotowe i mogę urodzić nawet zaraz na schodach jak od niego wyjdę. No i co? I dupka... jutro mam kolejną wizytę :/ A też już tylko siedzę i non stop doszukuję się u siebie objawów rozpoczynającego się porodu.
Ja już zaczynam się bać. Ostatnio było 3 kg, ciekawe ile będzie teraz
No co mam Ci powiedzieć... brzydko się zachowała. Ale powiem Ci, że nie wiem co ja bym zrobiła, gdybym wylądowała w sali z kimś kto chrapieBo to właśnie nie jest kwestia chamstwa tej osoby, która chrapie - ten ktoś tak ma i nie może za siebie, więc nawet jak pogadasz i poprosisz o ciszę to w niczym nie pomoże
Twoja współkolatorka mogła to jednak zrobić dyskretniej...
A ja się niedawno poryczałam..leżeliśmy z moim S.i nagle łzy mi zaczęły cieknąć ,on zdezorientowany, co się dzieje, a ja już się zanoszę, że nie mam siły, że mam już dosyć, że już jestem zmęczona i jak pomyślę, że w najgorszym wypadku to może potrwać miesiąc to się wykończę. A on oczywiście spokojnie, że już tyle dałam radę to i teraz dam, że już końcówka przed nami..ech hormony a później zaczął mi ćwiczyć przysięgę małżeńska