anika1203
Fanka BB :)
Czyżby okres buntu? [emoji6]Moi starsi synowie doprowadzają mnie do szału. No tak mają mnie aktualnie w duuuupie! Totalnie!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyżby okres buntu? [emoji6]Moi starsi synowie doprowadzają mnie do szału. No tak mają mnie aktualnie w duuuupie! Totalnie!
Powodzenia, trzymam kciuki żeby wszystko poszło według planu [emoji4]Ja nadal leze na ginekologii wiec zajmuja sie mna lekarze z ginekologii, a nie patologii. Jakies nazwiska sa, ale nie wiem czy mam lekarza prowadzacego. Zgode na cc przyniosl mi do podpisania dr Skowyra. Mlody i sympatyczny. Sama nie wiem, kto mnie ciachnie i sie boje, oczywiscie.
To u mnie to samo... Nie wiem co w nich wstąpiło...?!Nie tylko Twoi, młodszemu mówiłam już pół godziny temu że ma iść się kąpać, nadal słyszę że bawi się w najlepsze [emoji35]
Akcja z bratem już była więc obstawiam że chodzi o szkołę... I serio dziękuję Bogu że będą tam siedzieć jutro...!Tacy podjarani powrotem do szkoły czy nowym braciszkiem?
Okres wykańczania matki. Wiedzą że jak młody na cycu to ja nic nie zrobięCzyżby okres buntu? [emoji6]
W Twoim przypadku myślą że mama zajęta najmłodszym i mogą robić co chcą, a ja zaś zajęta przygotowaniem młodszego na jutro to też myślą a matka zajęta ale już wparowałam do pokoi to obydwoje w mig się uwinęli [emoji48][emoji48][emoji48]To u mnie to samo... Nie wiem co w nich wstąpiło...?!
I ja i jaJeszcze ja jestem w dwupaku z terminem 30 września więc spoko [emoji39]
Jejku jak ja sobie pomyślę że niedługo będę w takiej samej sytuacji [emoji44] strach się bać [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Miki też coś dziś niedocycany... uwzięli się na mnie...
Taaa chyba raczej że się one skończyły [emoji23]Moi w sobote przeszli samych siebie! Wczoraj w sumie tez
Moze przesilenie wakacyjne