D
Deleted member 178444
Gość
NO! Dzieciaki czekały na lepszą pogodę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymamy kciukiDziewczyny najwyraźniej dzisiaj dwie Anie będą rodzić poniewaz od rana dość intensywnie odchodzą mi wody. Skurcze co 5 min. wiec chyba synek zdecydował się przyjść na świat równe dwa tygodnie przed terminem
Wszystkie 3 imiona są piękne!Ja na 15 września, i ma być syn Szymon. Wolałam Mikołaja albo Miłosza ale mąż uparł się na Szymona.
Powiedz mu ze koleżanki będą troszkę później!
No z kimś się ożeni raczej kiedyś wiec czekamy czekamy. Może akurat tu jakaś piękna się mu spodoba [emoji4] ja będę dobra teściowa narazie ma umówionych kolegów do klubu trzech muszkieterów, każdy na M i mieli się urodzić zaraz po sobie. No prawie wyszło chyba tylko kolejność lekko inna a resztę dzieciaczków zapoznamy
Wszystkie 3 imiona są piękne!
My tez mamy niż wybrane
Ja identyczny termin 20 wrzesnia ale u mnie jeszce zadnego rozwarcia nic sie z szyjka nie dzieje poza tym ze lozysko stosunkowo stare.. wiec raczej bd szybciej niż pozniejJa mam na 19/21.09 ale podobno nie wytrzymam do tego czasu więc narazie czekam do końca następnego tygodnia żeby była donoszona, a później niech się dzieje co chce
Dziewczyny najwyraźniej dzisiaj dwie Anie będą rodzić poniewaz od rana dość intensywnie odchodzą mi wody. Skurcze co 5 min. wiec chyba synek zdecydował się przyjść na świat równe dwa tygodnie przed terminem
Silny chlopak!!Zobacz załącznik 891579 tak Michał trzyma kciuki za ciocie z forum które maja rodzic w najbliższym czasie @GoJ , @StarAnia ... o kimś nie wiemy ? Opowiadałam mu i bardzo zadowolony był ze koledzy w końcu przybedą [emoji10]