reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Lekki rower biegowy dla dwulatka. Na rok-dwa, kupiony nie na wyrost. Nie musi mieć hamulców (dwulatek raczej tego nie ogarnie). Podoba mi się FirstBike... Ale cena.. niestety odpada.
Coś polecisz do 200 złotych?
A ile ma wzrostu maluch? ;) Generalnie najlepiej jest podjechać do sklepu i dać się dziecku przejechać, bo każde dziecko ma inną budowe ciała.

Ale znów będzie fifty fifty bo jedna szkoła jest że jak kołuje się nad pępkiem to dziewczynka A znów inna mówi że jak się waha na.boki
:D
No i zaś można się popisać typowaniem heh

Moja babcia uwielbia takie klimaty, jakies numerologie, taroty, horoskopy, wiec jak sie dowiedziala, ze spodziewa sie pierwszego prawnuka to koniecznie chciala zrobic test z obraczka.
Pozwolilam jej, obraczka zaczela sie kiwac nad brzuchem i tu komentarz babci: NO TAK SIE WAHADŁUJE NAD TYM BRZUCHEM, NA PEWNO NA JAKĄŚ PŁEĆ.. ale zapomniałam na jaką
[emoji23]

@majapszczolka242. cos takiego
Screenshot_2018-08-17-12-35-41.png

Załączniki

• Screenshot_2018-08-17-12-35-41.png
    Screenshot_2018-08-17-12-35-41.png
    101,6 KB · Wyświetleń: 243
reklama
Do góry