M
Mar1
Gość
To u nas też właśnie łożysko padło.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lekki rower biegowy dla dwulatka. Na rok-dwa, kupiony nie na wyrost. Nie musi mieć hamulców (dwulatek raczej tego nie ogarnie). Podoba mi się FirstBike... Ale cena.. niestety odpada.A co byś chciała?
A ile ma wzrostu maluch? Generalnie najlepiej jest podjechać do sklepu i dać się dziecku przejechać, bo każde dziecko ma inną budowe ciała.Lekki rower biegowy dla dwulatka. Na rok-dwa, kupiony nie na wyrost. Nie musi mieć hamulców (dwulatek raczej tego nie ogarnie). Podoba mi się FirstBike... Ale cena.. niestety odpada.
Coś polecisz do 200 złotych?
Ale znów będzie fifty fifty bo jedna szkoła jest że jak kołuje się nad pępkiem to dziewczynka A znów inna mówi że jak się waha na.boki
No i zaś można się popisać typowaniem heh
No jakoś tak na 2 urodziny Bartek 2.5 roku bo on z końca jesieni. My mieliśmy taki z marketu za 150 zeta bodaj drewnianyW jakim wieku Twoi chłopcy zaczęli jeździć na takich rowerkach?
Ja chcę Młodemu na drugie urodziny odpalic (30 sierpnia). Tylko nie mogę się zdecydować na konkretny model
Nie dawaj więcej niż 200 zł bo nie warto.No jakbym miała kasy jak lodu to kupiłabym FirstBike ale on kosztuje 400 złotych monet
Patrzyłam na Decathlonie jest taki za 140 i chyba jego kupię...
Mają, ale dwulatki to jeszcze bąbelki i często są za wysokie te biegówkiNo to mnie zabilas tym pytaniem... Nie wiem
Ubranka na 92 nosi.
Ale te rowerki chyba mają regulowana wysokość siedziska? Czy nie wszystkie?