Angelika89
Fanka BB :)
No wlasnie te wielorazowe z siateczki. Ok sa?Canpol ma jakieś kiepskie gumki. Ciężko uda włożyć nawet w większy rozmiar. Atakie wielorazowe są ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wlasnie te wielorazowe z siateczki. Ok sa?Canpol ma jakieś kiepskie gumki. Ciężko uda włożyć nawet w większy rozmiar. Atakie wielorazowe są ok
Ja mam termin na koniec wrzesnia i tak sobie wcześniej myślałam, że to pewnie zimno już będzie . Kupiłam nawet ciepły kombinezon dla małego na wyjście ze szpitala [emoji23]Kurczę ja słyszałam jyż 2 prognozy o upałach do października....
Zazdroszczę, że już na tym etapie jesteś [emoji4]Ja po. Szyjka zgładzona , rozwarcie 4 cm. Młody 3kg. Czekać. Ani nie powstrzymywać ani nie na sile. Czekać. To czekam.
My tu prawie wszystkie mamy kombinezony.Ja mam termin na koniec wrzesnia i tak sobie wcześniej myślałam, że to pewnie zimno już będzie . Kupiłam nawet ciepły kombinezon dla małego na wyjście ze szpitala [emoji23]
No lekarz mówi ze nawet jakby i dziś było to będzie ok wiec wyluzować. Na taki liczę. Byle zdążyć dojechać [emoji23]
Pewnie juz nisko glowka i dlatego zazdroszczę Ci tej szyjki i rozwarcia u mnie dopiero zobaczy jak zdejmie pessar czyli 22 sierpnia.Już mu ciężko było zmierzyć i zważyć , mówi ze możliwe ze trochę więcej ale nie mógł złapać.
Ja po. Szyjka zgładzona , rozwarcie 4 cm. Młody 3kg. Czekać. Ani nie powstrzymywać ani nie na sile. Czekać. To czekam.
Zgrywam sobie muzykę na salę porodową. Nick Cave będzie mi towarzyszyl przy skurczach