reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

A ja nie wiem.gdzie mam łożysko :o:D
Trzecia ciąża a ja nie wiem hehehehe.
Ale tyle wiem że bardzo nisko jest bo doktorek mi pokazywał że na pograniczu przodującego ale brakuje dosłownie 1 cm więc jest spoko bezpiecznie.
Cokolwiek znaczy przodujące ;)
Nie sprawdzałam nawet bo skoro mam magiczny centymetr zapasu to uznałam że lepiej się nie zagłębiać w temat

reklama
A ja nie wiem.gdzie mam łożysko :o:D
Trzecia ciąża a ja nie wiem hehehehe.
Ale tyle wiem że bardzo nisko jest bo doktorek mi pokazywał że na pograniczu przodującego ale brakuje dosłownie 1 cm więc jest spoko bezpiecznie.
Cokolwiek znaczy przodujące ;)
Nie sprawdzałam nawet bo skoro mam magiczny centymetr zapasu to uznałam że lepiej się nie zagłębiać w temat
Ważne, że jest w normie [emoji4] przodujace to podobno zupełnie coś innego niż łożysko umiejscowione na przedniej ścianie. Ja podobno mam na przedniej ścianie wysoko, więc pewnie dlatego więcej ruchów czuje w dole brzucha czyli tam gdzie dziecko ma rączki

U mnie najwięcej ruchów czuć po obu stronach pępka i przy żebrach (oraz o zgrozo aż za nimi, tuż nad samymi boczkami)
Kluska sobie w poprzek poszerza penthaus.

Anika1203 termin mam na 10 wrzesnia
A jestem w 35+5tc.
Kasiaczek89pl to już napewno bliżej niż dalej. 3kg to już kawał chłopa. Bratowa urodziła dokładnie w dzień terminu córeczkę z wagą 2900 . Taka była maleńka że bałam się ja na ręce wziąć. Po 6 latach już nie pamiętałam że te dzieci to takie małe się rodzą :p a teraz młoda ma już roczek. Właśnie jutro idziemy na imprezę . A mój synus ma jutro 7 urodzinki ale imprezę przesunęliśmy na 18 bo roczek wiadomo że ważniejszy.

Ja dziś z wanny wyleciałam jak poparzona taki SYNDROM WICIA GNIAZDA mi się włączył... wywaliłam pościel na balkon... zaczęłam ogarniać mega b..el i.... Miki się wpienił! Najpierw zaczął mnie napierniczać ale skoro mamusia go zlała to postanowił wpychać łeb w kanał i suma jest taka że wygrał... musiałam usiąść... dopuero po 10 minutach się wyciszył to mu zrobię psikusa i wracam do sprzątania...
Jutro mamy mieć gości to ktoś komuś zrobi na złość albo ja jemu i posprzątam ten syf albo on mnie i wylezie...

reklama
Do góry