reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Witajcie! Ja wczoraj po owocnym spotkaniu w Katowicach :)
Ogólne spotkanie dla kobiet które chcą założyć jakąś działalność lub po prostu być wolne finansowo. Tyle nas się tam zlazło że klienci podszczypliwie mówili że to jakiś zlot czarownic i ino czekają aż zaczniemy gadać o cytologii...Także ubaw był :)
Spotkania te dało mi powera a przede wszystkim wiem że idę pogadać tam z osobami o podobnych poglądach a nie jak w mojej rodzince z osobami które wiecznie na coś narzekają. I tak mi po tym spotkaniu została taka myśl- że jesteśmy wypadkową 5 osób z którymi się zadajemy- no i coś w tym faktycznie jest. Więc ja to te moje otoczenie muszę zacząć zmieniać jak najbardziej na bardziej pozytywne. Najbardziej brakuje mi tu takiej mamy z którą mogłabym chodzić spacerować z naszymi dzieciątkami, no niestety moja siostra odpada bo ona należy do tych co znanie zaczynają od : nie da się, nie mam, wszystko do d***

Ja wzięłam 2 opakowania tych podkładów poporodowych tam jest po 10 szt. i 1 paczkę zwykłych tylko dużych . I szczerze nie wiem czy to dużo czy mało , ciężko mi określić . A wkładek laktacyjnych wzięłam 10 , w razie co S. dowiezie :) teraz tak czytam o tym ręczniku jednorazowym i chyba też zakupie bo nawet o tym nie pomyślałam.
Dla mnie te podkłady (nie podpaski tylko te kwadraty na folii) to za...sta sprawa. Tego to hurtowo kupię.

Majapszczolka moja mama tez mi opowiadała jak pod koniec ciazy to żeby się obrócić to musiała siadać, mam nadzieje ze to chwilowe ale może tez niestety zostać :(
Ja tak mam teraz. Ale się przyzwyczaiłam w sumie :p
Witajcie! Ja wczoraj po owocnym spotkaniu w Katowicach :)
Ogólne spotkanie dla kobiet które chcą założyć jakąś działalność lub po prostu być wolne finansowo. Tyle nas się tam zlazło że klienci podszczypliwie mówili że to jakiś zlot czarownic i ino czekają aż zaczniemy gadać o cytologii...Także ubaw był :)
Spotkania te dało mi powera a przede wszystkim wiem że idę pogadać tam z osobami o podobnych poglądach a nie jak w mojej rodzince z osobami które wiecznie na coś narzekają. I tak mi po tym spotkaniu została taka myśl- że jesteśmy wypadkową 5 osób z którymi się zadajemy- no i coś w tym faktycznie jest. Więc ja to te moje otoczenie muszę zacząć zmieniać jak najbardziej na bardziej pozytywne. Najbardziej brakuje mi tu takiej mamy z którą mogłabym chodzić spacerować z naszymi dzieciątkami, no niestety moja siostra odpada bo ona należy do tych co znanie zaczynają od : nie da się, nie mam, wszystko do d***
A skąd jesteś? ;)

reklama
Dla mnie te podkłady (nie podpaski tylko te kwadraty na folii) to za...sta sprawa. Tego to hurtowo kupię.
To tych podkładów na łóżko mam paczkę. 10 sztuk. 5 biorę do szpitala.
Ale podpaski poporodowe te wielkie, choć ich nie lubię zbytnio też muszę wziąć bo w szpitalu nie każą innych.
Bo one najbardziej naturalne i przepuszczają powietrze lepiej niż dajmy na to always.
Więc w domu się przerzucam zaraz na swoje ale w szpitalu tamte muszą być.

Do góry