reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
U mnie dalej gorac jak jasna ciasna. Moja godz wizyty a tu trzy baby.Nie dość ze trzeba zabulic to jeszcze będę tu kwitła ze dwie godz... a ze wzięłam starego to już wogole ... poszli chyba do Lidla. Mieliśmy zapro do szwagra na imieniny dziś. No kurczę drze mnie chyba jechać 50 km w ten upał posiedzieć na niewygodnej ławce i znając życie nic dobrego nie będą mieli nawet do żarcia a tylko będą komentarze i wypytywanie. I tak się przenudzilismy dziś.
O kurczę.. mam nadzieję że szybko pójdzie.. daj znać po..

@StarAnia a kąpieli już próbowałaś, nospy?
Jak Ty się czujesz, jak to widzisz tak intuicyjnie?

Trzymam kciuki. Co by się nie wydarzylo będzie dobrze!! :)
Tak, już brałam kąpiel, nospy nie, bo jestem u mamy i ona nie ma... Czekam na Przemka. Będziemy decydować może się trochę uspokoję jak już będzie, to serducho też zwolni i się skurcze uspokoją...

reklama
Do góry