Paulamamula
Fanka BB :)
No nieźle.
Kurcze ja to nie mam nawet ciśnieniomierza ale ta aplikacje sobie ściągnę by wiedzieć co ile skurcz jeżeli już do czegoś dojdzie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No nieźle.
O kurczę.. mam nadzieję że szybko pójdzie.. daj znać po..U mnie dalej gorac jak jasna ciasna. Moja godz wizyty a tu trzy baby.Nie dość ze trzeba zabulic to jeszcze będę tu kwitła ze dwie godz... a ze wzięłam starego to już wogole ... poszli chyba do Lidla. Mieliśmy zapro do szwagra na imieniny dziś. No kurczę drze mnie chyba jechać 50 km w ten upał posiedzieć na niewygodnej ławce i znając życie nic dobrego nie będą mieli nawet do żarcia a tylko będą komentarze i wypytywanie. I tak się przenudzilismy dziś.
Nie wiem. Jestem przerażona, szczerze mówiąc. Mam wrażenie że ja do tego szpitala ze strachu nie jadę...
Sprzątnęłam kuchnie..
O kurczę.. mam nadzieję że szybko pójdzie.. daj znać po..
Nie wiem. Jestem przerażona, szczerze mówiąc. Mam wrażenie że ja do tego szpitala ze strachu nie jadę...
Tak, już brałam kąpiel, nospy nie, bo jestem u mamy i ona nie ma... Czekam na Przemka. Będziemy decydować może się trochę uspokoję jak już będzie, to serducho też zwolni i się skurcze uspokoją...@StarAnia a kąpieli już próbowałaś, nospy?
Jak Ty się czujesz, jak to widzisz tak intuicyjnie?
Trzymam kciuki. Co by się nie wydarzylo będzie dobrze!!
On bardzo długo trzyma. Dziś z racji ze pozno może będzie krócej. Ja tam byłam kiedyś sama ponad godz w środku i każda tak siedziała
Tak, już brałam kąpiel, nospy nie, bo jestem u mamy i ona nie ma... Czekam na Przemka. Będziemy decydować może się trochę uspokoję jak już będzie, to serducho też zwolni i się skurcze uspokoją...