reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Dojechaliśmy nad morze. No chociaż na chwilę. Chyba posiedzimy do zachodu słońca :) fajny wiaterek
IMG_20180722_183422328-01.jpeg

Załączniki

• IMG_20180722_183422328-01.jpeg
    IMG_20180722_183422328-01.jpeg
    95,6 KB · Wyświetleń: 310
reklama
Mam tak samo... Musimy przetrwać :) u mnie 3 minuty po prysznicu spowrotem ulepek.

GoJ a oxy dali bo był brak postępu czy czemu?

StarAnia dobra jesteś :) zmierz różnice między brzuchem a pod piersiami :) 116 to i tak nie dużo jak na taki wyjątkowy brzuch :) ja mam 102
Pod biustem 73 cm, aktualnie :p

Mam tak samo... Musimy przetrwać :) u mnie 3 minuty po prysznicu spowrotem ulepek.

GoJ a oxy dali bo był brak postępu czy czemu?

StarAnia dobra jesteś :) zmierz różnice między brzuchem a pod piersiami :) 116 to i tak nie dużo jak na taki wyjątkowy brzuch :) ja mam 102
Bo chciałam wyjść na weekend do domu a na KTG coś tam się zapisywalo... no i ordynator mówi że jak po oksy nic to ide do domu... ale urodziłam po 4h jej podawania

Ja dopiero zgłodniałam... mam rukolę ale pomidory wyszły a że chcę soli i coś takoś zjem ser z niebieską pleśnią... albo fetę? Kurde pomidora chcę!

reklama
Przynajmniej taki plus że 4 godziny a nie 14 :)

Ej a mnie mój lekarz nie wysyła na ktg. Jak pytałam to powiedział że jak mam usg z przepływami co dwa tygodnie i serduszko tam sprawdza i wszystko to to ma większą wartość niż ktg... I nie wiem co mam myśleć.
Ja z tych szybko rodzących. Kacpra mimo że pierwszy poród 5.5h obie fazy. Bartka obie fazy około 2h.

Do góry