RooibosGirl
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jeszcze wymyśliłam placuszki dla Młodego na kolację... Oj głupio ja...Nooo. Ja jakaś poirytowana ( pewnie zmęczenie ) spocona ale nie chce łazić narazie wiec poczekam z prysznicem
Pod biustem 73 cm, aktualnieMam tak samo... Musimy przetrwać u mnie 3 minuty po prysznicu spowrotem ulepek.
GoJ a oxy dali bo był brak postępu czy czemu?
StarAnia dobra jesteś zmierz różnice między brzuchem a pod piersiami 116 to i tak nie dużo jak na taki wyjątkowy brzuch ja mam 102
Ja jeszcze wymyśliłam placuszki dla Młodego na kolację... Oj głupio ja...
Trzeba bylo iść do letniej wody do wanny i leżeć..
Moje dziecko na kolacje je rosół z obiadu Ale ze mnie wyrodna matkaJa jeszcze wymyśliłam placuszki dla Młodego na kolację... Oj głupio ja...
Trzeba bylo iść do letniej wody do wanny i leżeć..
Bo chciałam wyjść na weekend do domu a na KTG coś tam się zapisywalo... no i ordynator mówi że jak po oksy nic to ide do domu... ale urodziłam po 4h jej podawaniaMam tak samo... Musimy przetrwać u mnie 3 minuty po prysznicu spowrotem ulepek.
GoJ a oxy dali bo był brak postępu czy czemu?
StarAnia dobra jesteś zmierz różnice między brzuchem a pod piersiami 116 to i tak nie dużo jak na taki wyjątkowy brzuch ja mam 102
Brak mi ikony TO NIE BUNKRY ALE TEŻ JEST ZAJEB...ŚCIEDojechaliśmy nad morze. No chociaż na chwilę. Chyba posiedzimy do zachodu słońca fajny wiaterek Zobacz załącznik 880316
Nooo... Jak moglas!!Moje dziecko na kolacje je rosół z obiadu Ale ze mnie wyrodna matka
Ja z tych szybko rodzących. Kacpra mimo że pierwszy poród 5.5h obie fazy. Bartka obie fazy około 2h.Przynajmniej taki plus że 4 godziny a nie 14
Ej a mnie mój lekarz nie wysyła na ktg. Jak pytałam to powiedział że jak mam usg z przepływami co dwa tygodnie i serduszko tam sprawdza i wszystko to to ma większą wartość niż ktg... I nie wiem co mam myśleć.