reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja w nowym domu mam łazienkę BRZOSKWINIOWĄ mogę ją tak zostawić czyli płytki od podłogi do sufitu ale w tym ch..owym kolorku. A jak nie to walną mi byle co na podłogę a na ścianach tynki. Na kładzenie kafli takich jakbym chciała ani finansowo ani psychicznie przy noworodku nie będzie mnie stać więc chyba zostawię ten brzydki brzoskwiniowy i złagodzę bielą....

Mnie to się marzyła łazienka w marynistycznym stylu... no ale... z braku laku... może kiedyś se pierdzielnę taką marynistyczną.
My malowaliśmy płytki nad wanną z szarego na biały. Specjalną farbą. Wyglądały jak nówki.
A teraz będziemy robić remont tzw ''od góry do dołu'' i będzie prysznic z głębokim brodzikiem zamiast wanny, plus nowe meble, plus nowe płytki i pralka w innym miejscu.
Już sobie wyobrażam tą rozpierduche w domu :dry:
No ale trzeba ogarnąć póki mała w brzuchu siedzi.
Na pralce chcę drewniany blat i na nim przewijak będzie a nad pralką trzy półki z przeznaczeniem na kosmetyki i pampersy no i ogólnie grajdołek Uli. Tak żebym miała tam centrum dowodzenia ;-) ;)

My malowaliśmy płytki nad wanną z szarego na biały. Specjalną farbą. Wyglądały jak nówki.
A teraz będziemy robić remont tzw ''od góry do dołu'' i będzie prysznic z głębokim brodzikiem zamiast wanny, plus nowe meble, plus nowe płytki i pralka w innym miejscu.
Na pralce chcę drewniany blat i na nim przewijak będzie a nad pralką trzy półki z przeznaczeniem na kosmetyki i pampersy no i ogólnie grajdołek Uli. Tak żebym miała tam centrum dowodzenia ;-) ;)

Fajny plan.

Przysiadłam nad zdjęciami żeby poobrabiać trochę ale małej się nie bardzo to widzi.
Wsadza nogi między żebra, tak śmiesznie

Hej dziewczyny, bardzo rzadko pisze, przeszło miesiąc temu miałam lekkie rozwarcie, pobyt w szpitalu tygodniowy, teraz biorę luteine, magnez, nie przemeczam się. Dziś miałam wizytę kontrolną (już drugą po szpitalu) i jest super. Wszystko pozamykane szyjka długa, a ja czuję się najlepiej ze wszystkich miesięcy. U mnie 30+2 za dwa tygodnie usg. Jestem ciekawa ile waży mała, w 27tc ważyła 1kg.
Czytam wszystko na bieżącą, ale tak się rozpisujecie, że nie umiem się wbić w wasza rozmowę.
Ogólnie super jest to nasze forum.
Trzymam kciuki za wszystkie spieszące się dzieciaczki, oby do 36tc, śliczne macie ubranka wózki foteliki i wszystko[emoji4]

reklama
No właśnie tak myślę o tej farbie do płytek. Jak mnie bardzo będzie drażnił ten brzoskwiniowy to chyba przemaluję bo to fajny efekt wychodzi.

Do góry